MENÜ

Fatih Terim'e şampiyonluk yolunda büyük darbe! Hakeme sert eleştiri: Danimarka'nın en kötüsü...

Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Fatih Terim'in Panathinaikos'u, PAOK ile karşılaştı. Ligdeki tek yenilgisini PAOK karşısında alan Terim, şampiyonluk play-off'unda da Siyah-Beyazlılar'a diş geçiremedi. Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu'nun çalıştırdığı PAOK zorlu maçı kazanırken Terim de karşılaşmanın hakemi Mikkel Redder hakkında ağır ifadeler kullandı.

Fatih Terim'e şampiyonluk yolunda büyük darbe! Hakeme sert eleştiri: Danimarka'nın en kötüsü...

2023'ün son günlerinde sürpriz bir şekilde Panathinaikos'a imza atan Fatih Terim, Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Ivan Jovanovic'in ardından teknik direktörlük koltuğuna oturan tecrübeli teknik adam 11 maçta sadece 1 kere kaybetti ve şampiyonluk play-off'una iddialı bir giriş yaptı. Şampiyonluk turundaki ilk sınavını Olympiakos'la veren Terim'in Panathinakos'u deplasmanda 3-1 kazanmıştı.

Haberin Devamı

Maç golle başladı

Yeşil-Beyazlılar bugün ligde tek mağlubiyetini aldığı Mircea Lucescu'nun oğlu Razvan Lucescu'nun çalıştırdığıPAOK karşısında yine galip gelemedi. 2. dakikada Kiril Despodov sahneye çıktı, maç adeta golle başladı. 29'da Bernard fileleri sarstı, Pana beraberliği yakaladı. 37'de Brandon ağları havalandırdı ve devre PAOK'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

90+3'teki gol yetmedi

88'de Sebastian Palacios kırmızı kart gördü, Terim'in takımı 10 kişi kaldı. 89'da Stefan Schwab penaltıdan golü attı, 90+3'te ise Bernard fileleri sarssa da PAOK 3-2 kazanmasını bildi.

Lucescu'nun sözleri akıllara geldi

Maç skorunun ardından ise yakından tanıdığımız Mircea Lucescu'nun sözleri bir kez daha akıllara geldi. Türkiye'de A Milli Takım, Beşiktaş ve Galatasaray'ı çalıştıran Rumen hoca, 28 Ocak'ta ligde oynanan PAOK - Panathinaikos karşılaşması öncesinde şu ifadeleri kullanmıştı 👇

Haberin Devamı

Fatih Terim'i Türkiye'de derbilerde mağlup ederek Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımıştım. Terim'in şimdi de rakibi oğlum Razvan Lucescu. Razvan'ın Terim'e karşı maç kaybedeceğini sanmıyorum.

Terim'den sert eleştiri

Bu sonucun ardından PAOK şampiyonluk turunda 63 puana yükselip zirvede yer alırken, Terim'li Panathinakos 59 puanla 3. sırada kaldı. Karşılaşma sonrasında ise Fatih Terim, karşılaşmanın Danimarkalı hakemi Mikkel Redder hakkında ağır ifadeler kullandı.

'Danimarka'nın en kötü hakemi...'

Redder'in yönetiminden memnun olmayan tecrübeli çalıştırıcı, "PAOK'u tebrik ederim, birçok şans bulduk ama gol atmayı başaramadık. Genelde hakemler hakkında konuşmam, Yunan ligi kalitesiz hakemleri hak etmiyor. Sadece 4 dakika verdiğiniz için utanmalısınız. Kırmızı ya da fauller hakkında bir şey söylemiyorum. Böyle gönderiyorlarsa hiç göndermesinler. Danimarka'nın en kötü hakemi, mazeret üretmeye çalışmıyorum. Yaptığımız hata ve yediğimiz gol hakkında konuşmuyorum ama böyle hakemler göndereceklerse hiç göndermesinler" dedi. 

Fatih Terime şampiyonluk yolunda büyük darbe Hakeme sert eleştiri: Danimarkanın en kötüsü...

YORUM YAZ