MENÜ

Chelsea gemileri yaktı! 16 yaşındaki yeni Messi'ye 60 milyon Euro

Premier Lig devi Chelsea, gelecekte futbola damga vurmaya hazırlanan genç yıldız için devreye girdi. İngiliz devi, 60 milyon Euro'luk bir bedeli gözden çıkardı.

Chelsea gemileri yaktı! 16 yaşındaki yeni Messi'ye 60 milyon Euro

Chelsea, Yeni Messi'nin transferi çimi gemileri yaktı. Premier Lig devi, yetenekli gençleri kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürürken bir genç oyuncuyu daha kadrosuna katacak. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Transfer paketi hazır! 

Avrupa’da yerel liglerde son haftalara girilirken, yaz transfer dönemi öncesinde transfer piyasası da hareket kazandı. Sports Fitness’ten Jorge Nicola’nın aktardığı habere göre bir Premier Lig takımı Brezilya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak nitelendirilen Estevao için 40+20 milyon olmak üzere 60 milyon euroluk bonservis bedelini şimdiden ödemeye hazır.

Messinho olarak tanınan ve yetenekleriyle Arjantinli efsaneye benzetilen Estevao için bu bedeli gözden çıkartan kulübün oyuncuya uzun bir süredir büyük bir ilgi gösteren Chelsea olduğu tahmin ediliyor.

Chelsea gemileri yaktı 16 yaşındaki yeni Messiye 60 milyon Euro

Yeni sözleşme teklif edilecek

İngiliz ekibi genç yıldız adayı için teklifini resmileştirmeye hazırlanırken, Palmeiras da oyuncuyu kulüpte tutmak için kolları sıvadı. Messinho’ya yeni sözleşme teklif etmeyi planlayan Palmeiras yönetimi iyileştirilmiş oyuncuyu bir yıl daha takımda tutmayı arzuluyor. 

Haberin Devamı

Futbola Brezilya’nın köklü kulüplerinden Cruzeiro’nun altyapısında başlayan 2007 doğumlu Messinho, 2021 yılında Palmeiras’ın yolunu tutmuştu. Kısa sürede yeteneğiyle izleyenleri büyüleyen Messinho, 2023 yılından bu yana takımıyla altı kez sahaya çıktı. Brezilya U17 Milli Takımı’nın da en önemli oyuncuları arasında yer alan Estevano Willian, beş kez giydiği milli formayla üç kez gol attı. 

YORUM YAZ