MENÜ

Beşiktaş'tan deprem bölgesine tam destek

Beşiktaş'ın deprem bölgesine desteği tüm hızıyla sürüyor. Vodafone Park'taki deprem yardım merkezinden her gün ihtiyaç ürünlerini taşıyan tırlar kalkmaya devam ederken kulüp sporcuları ve taraftarlar da üzerlerine düşen görevi yapıyor. Deprem sonrası stada gelip yardım faaliyetlerine direkt olarak katılan ve sonrasında yaptığı yayınlarla bağış toplayan Josef de Souza, bölgeye gitme kararı aldı. Tecrübeli futbolcu; Mersin, Gaziantep ve Hatay'a giderek vatandaşlara moral ziyaretinde bulunacak.

Beşiktaş'tan deprem bölgesine tam destek

Beşiktaş Kulübü, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde ağır hasarlara neden olan depremlerin ardından, başlattığı yardım kampanyası ile toplanan malzemeleri afet bölgelerine göndermeyi sürdürüyor. Vodafone Park’ta devam eden yardım toplama çalışmalarına birçok vatandaş da destek veriyor. Son olarak bir minik taraftarın stada gelip kumbarasındaki paraları depremzedeler için bağışlaması, duygusal anlar yaşattı. Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada, “Vodafone Park Deprem Yardım Merkezi’ne gelen minik taraftarımız Ebubekir, kumbarasında biriktirdiği paraları depremde zarar gören afetzedelere bağışladı. Mali işlerden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Murat Kılıç, minik taraftarımızın kumbarasını teslim aldı ve içimizi ısıtan bu anlamlı davranışından dolayı teşekkür etti” denildi.

Haberin Devamı

Beşiktaştan deprem bölgesine tam destek

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ ÇOCUKLAR İÇİN BAĞIŞ

Depremin ardından en fazla sorumluluk alan isimlerin başında gelen Josef de Souza, Vodafone Park’a gelip vatandaşlar için yardımda bulunmuş ve sonrasında Kızılay’a kan bağışı yapmıştı. Brezilyalı futbolcu, deprem felaketinde yaralananlara ve çocuklara maddi manevi katkıda bulunmak için Mersin’e gidiyor. Josef, Mersin’den sonra Gaziantep ve Hatay’a giderek vatandaşlara moral ziyaretinde bulunacak. Öte yandan dün 34. yaşına giren tecrübeli oyuncu, sosyal medya hesaplarından, “Bugün benim doğum günüm. Doğum günümde bana hediye almak isteyenler, depremden kurtulan kimsesiz çocuklar için paylaştığım IBAN’a bağış yapsın” dedi.

Beşiktaştan deprem bölgesine tam destek

KADIN BASKETÇİLERDEN STATTA DESTEK

Haberin Devamı

Beşiktaş GKN Kargo Kadınlar Basketbol Takımı’nın başantrenörü Aziz Akkaya ile sporcuları, depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak üzere Vodafone Park Deprem Yardım Merkezi’nde yürütülen çalışmalarda gönüllülerle birlikte omuz omuza görev yaptı. Kulüp, o anların görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

Beşiktaştan deprem bölgesine tam destek

FUTBOLCULARDAN GAZİANTEP'E ÖZEL UÇAK

Beşiktaş Kulübü, takımdaki futbolcuların deprem bölgesine yaptığı bir desteği paylaştı. Yapılan açıklamada, “Futbolcularımız, afetin etkili olduğu şehirlerimizden Gaziantep’e; AFAD, AKUT, Türk Kızılay ve sağlık görevlileri ile ısıtıcı, telsiz ekipmanları, ilaç ve gıda malzemeleri taşıyan özel bir uçak gönderdi. Futbolcularımızın gönderdiği özel uçak, görevlilerle yardım malzemelerinin Gaziantep Havalimanı’nda tahliye edilmelerinin ardından bu kez depremzede vatandaşlarımızı ağırlayarak İstanbul’a dönüş yaptı” denildi.

PANCU'NUN ELDİVENLERİNE 500 BİN TL

Asbaşkan Emre Kocadağ, kulübün eski futbolcusu Daniel Pancu’nun açık artırmaya çıkardığı eldivenler için bağışta bulundu.

Beşiktaştan deprem bölgesine tam destek

Kulüpten yapılan açıklamada, “Eski futbolcumuz Daniel Pancu, deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlenen bağış kampanyasına katkıda bulunmak için Fenerbahçe maçında kullandığı eldivenleri açık artırmayla satışa sundu. Asbaşkanımız Emre Kocadağ, eski futbolcumuz Daniel Pancu’nun açık artırmaya çıkardığı kaleci eldivenleri için 500 bin Lira’lık bağışta bulundu. Kocadağ, Daniel Pancu’ya teşekkür etti ve eldivenlerin Beşiktaş JK Müzesi’nde sergileneceğini ifade etti” denildi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ DERNEKLERİNDEN KOORDİNASYON MERKEZİ

Tüm Beşiktaş dernekleri bir araya gelerek deprem bölgesinde yardım koordinasyon merkezi kurdu. Hatay'da İskenderun merkezde ve Malatya Organize Saniye bölgesindeki iki depoda yardımlar toplanmaya başladı. İhtiyaç olan bölgelere bu depolardan koordineli bir şekilde dağıtım yapılıyor.

Beşiktaştan deprem bölgesine tam destek

Avrupa dernekleri de çalışmalara katılıyor. Statta üs kuran dernek temsilcileri, maddi yardım toplayıp, çadır başta olmak üzere yardımları bölgeye ulaştırıyor. Bu zamana kadar 120 çadırın kurulduğu öğrenildi.

ÖZBEKİSTAN'DAN BÖLGEYE KATKI

Siyah-Beyazlılar’ın yurt dışındaki taraftarları da deprem bölgesine destek olmaya devam ediyor.

Beşiktaştan deprem bölgesine tam destek

Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan bilgi paylaşımında, “Özbekistanlı taraftarlarımız, temin ettikleri ihtiyaç malzemelerini afetten etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak amacıyla tırlarla deprem bölgesine gönderdiler” denildi.

Haberin Devamı

VANLI TARAFTARLARDAN İHTİYAÇ MALZEMESİ

Van Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, afetzede vatandaşlarımızın kullanımına sunulmak deprem bölgesine su ve ihtiyaç malzemelerinden oluşan bir tır gönderdi. Beşiktaş Kulübü’nün resmi sosyal medya hesaplarından yardımla ilgili olarak fotoğraf paylaşımı yapıldı.

BAŞİSKELE DERNEĞİ'NDEN BİR TIR SU YARDIMI

Başiskele Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Selim Yılmaz ve dernek üyelerinin organizasyonuyla toplanan bir tır dolusu su, afetten etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere deprem bölgesine gönderildi. Bu yardım, kulübün resmi internet sitesinden de paylaşıldı.

YORUM YAZ