MENÜ

Beşiktaş'ın gözü rövanşta! Kupa finali için...

Süper Lig’de Ankaragücü’nü 2-0’lık skorla devirerek Kara Kartal’ın 5 maçlık kazanamama serisini bitiren Serdar Topraktepe, Türkiye Kupası’nda aynı rakip karşısında bu kez istediğini alamadı. Genç hoca, rövanşta final biletini almaya çalışacak.

Beşiktaş'ın gözü rövanşta! Kupa finali için...

Kara Kartal’da Fernando Santos’la yolların ayrılması sonrasında aynı sezon içinde ikinci kez göreve genç takım hocası Serdar Topraktepe gelmişti. Beşiktaş Yönetimi’nin sezon sonuna kadar takımı emanet ettiği genç antrenör, ikinci dönemindeki ilk maçına Tüpraş Stadı’nda Ankaragücü karşısında çıkmıştı. Topraktepe’nin yönetimindeki Beşiktaş, Ankaragücü’nü Dolmabahçe’de 2-0’lık skorla yenerek Süper Lig’de 5 maç sonra galibiyet sevinci yaşamıştı. Kötü gidişi sona erdirmesinin ardından bu kez gözünü Türkiye Kupası’na diken Serdar hoca, Ankaragücü karşısında bu kez istediğini alamadı.

Haberin Devamı

'Agresif olamadık'

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Topraktepe, “Turun ilk ayağıydı. Rakibin kendi sahasında baskı yapacağını biliyorduk. Buna hazırlıydık ama yeteri kadar agresif olamadık. İkinci yarı yaptığımız değişikliklerle oyunun hakimiyetini aldık. Sonlara doğru kontrollü oyunu tercih ettik. İkinci maçta seyircimizin önünde finale yükselmek istiyoruz. Fenerbahçe maçına odaklanacağız. Semih Kılıçsoy bugün yoktu çünkü bir idman yapmıştı. Durumuna döndükten sonra bakacağız” dedi.

Beşiktaşın gözü rövanşta Kupa finali için...

YORUM YAZ