MENÜ

Barcelona'dan ayrılma kararı alan İlkay Gündoğan'ın bonservisi belli oldu!

Manchester City'den geçtiğimiz yaz Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan, İspanya'da umduğunu bulamadı ve takımdan ayrılma kararı aldı. Yaşanan bu gelişmenin ardından yıldız futbolcunun bonservis ücretini açıkladılar.

Barcelona'dan ayrılma kararı alan İlkay Gündoğan'ın bonservisi belli oldu!

City'den Barcelona'nın yolunu tutan ancak İspanya'da aradığını bulamayan İlkay Gündoğan'ın takımdan ayrılmak istediği aktarıldı. Ronald Araujo ile söz dalaşına giren yıldız futbolcunun ayrılmak istediği vurgulanırken bonservis ücretine dair de gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

ARAUJO İLE TARTIŞMIŞTI

Yıldız futbolcunun, Ronald Araujo ile karşılıklı açıklamaları takım içerisindeki huzursuzluğu da ortaya çıkardı. İlkay Gündoğan Şampiyonlar Ligi'nde PSG'ye 4-1 yenildikleri maçın ardından kırmızı kart gören Ronald Araujo'ya, "Hayal kırıklığına uğradım. Burası Şampiyonlar Ligi, rakip kim olursa olsun, bir oyuncunuz atıldığında geri dönmeniz kolay değildir. Kırmızı karttan önce oyunun kontrolünün bizde olduğunu hissediyorduk. Eğer bu faulse, kırmızı karttır. Böyle kritik bir anda topu alacağınızdan emin olmanız gerekiyor." sözleriyle tepki göstermişti.

Barcelonadan ayrılma kararı alan İlkay Gündoğanın bonservisi belli oldu

AYRILIK KARARI ALDI

Araujo ise "O açıklamalarla ilgili düşüncelerimi kendime saklamayı tercih ediyorum. Saygı duyulması gereken değerlerim var." şeklinde İlkay'a yanıt vermişti. Todofichajes'te yer alan habere göre İlkay Gündoğan, Barcelona formasıyla ilk ve son sezonunu yaşıyor. Hem kulüp hem de yıldız futbolcu yollarını ayırmak istiyor.

Haberin Devamı

Barcelonadan ayrılma kararı alan İlkay Gündoğanın bonservisi belli oldu

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Manchester City'nin kaptanı olarak 3 büyük kupa kazanan İlkay Gündoğan, İspanyol devinin yolunu tutmuştu. Yıldız futbolcu, bu sezon Barcelona formasıyla ulaşmayı istediği başarıları bir türlü elde edemedi ve mutsuz bir görüntü çizdi. Takımdan ayrılma kararı alan İlkay Gündoğan'ın bonservis ücreti de belli oldu. Todofichajes ayrıca; Barcelona'nın İlkay Gündoğan için 12-15 milyon Euro'luk bir bedel beklediğini vurguladı.

YORUM YAZ