MENÜ

Florya'nın dizginleri Ünal Aysal'da

Başkan, peş peşe gelen kötü sonuçların ardından ipleri eline aldı. Roberto Mancini ile üst üste toplantılar yapan Ünal Aysal, Lutfi Arıboğan ve Cenk Ergün'den her hafta kendisine takımla ilgili rapor vermelerini istedi

Florya'nın dizginleri Ünal Aysal'da

Galatasaray’da Ünal Aysal adeta olağanüstü hal ilan etti. Metin Oktay Tesisleri’nde son dönemde üs kurdu. Başkan, artık her fırsatta Florya’ya gidiyor. Aysal, teknik direktör Roberto Mancini ile sık sık toplantı yapıyor. Futbolcular hakkında en ufak bilgilerin bile kendisiyle paylaşılmasını istiyor.

Olmazsa olmazları açıkladı

Ünal Aysal, Mancini ile yaptığı son toplantıda İtalyan teknik adama bir anlamda ultimatom verdi. “Ligi ikinci bitirip direkt Şampiyonlar Ligi’ne katılmak ve Türkiye Kupası’nı kazanmak bizim için olmazsa olmaz” dedi. Aysal’ın İtalyan çalıştırıcıyla buluşmasında, CEO Lutfi Arıboğan ile A takım idari menaceri Cenk Ergün de hazır bulundu. Başkan, bu ikiliye de özel bir görev verdi. Ünal Aysal, “Ben olmasam bile düzenli olarak Roberto Mancini ile bir araya geleceksiniz. Takım içinde neler yaşanıyor, kimin ne sıkıntısı var bunları yakından takip edeceksiniz. Bana da her hafta bu konularla ilgili düzenli olarak rapor düzenleyeceksiniz” talimatını verdi.

Alışkanlıkları değişti

Başkan, görev yaptığı ilk iki sezonda Florya’ya sadece önemli maçlardan önce, takıma moral vermek için gidiyordu. Metin Oktay Tesisleri’nin yönetimi tamamen Fatih Terim’deydi. Ancak Roberto Mancini’nin göreve gelmesi ve kötü sonuçlar, Aysal’ın alışkanlığını da değiştirdi. Daha önce en fazla ayda bir uğradığı Florya’ya artık haftada iki, bazen üç kez gitmeye başladı.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ