MENÜ

Fırtına transferde taarruza geçiyor

Mustafa Akçay ve Ünal Karaman, mevcut oyuncularla ilgili değerlendirme yapıyor. Bir yandan da transfer çalışmalarına hız vermeye hazırlanıyor.

Fırtına transferde taarruza geçiyor

İşte Trabzonspor'un listesindeki isimler;

Umut Bulut: Camiada hemen herkes dönmesini çok istiyor. Yönetim ekonomik olarak zor bir dönem yaşasa da Umut’u transfer etmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak. En büyük beklenti ise Galatasaray’ın aradan çekilmesi ve Toulouse’un bonservis bedelini düşürmesi.

Theofanis Gekas: Transferde özellikle Bordo-Mavili taraftarların favorisi. Akhisar Belediye’deki performansıyla herkesin takdirini kazanan Yunan golcü, Trabzonspor’a seve seve geleceğini açıklamıştı. Akhisar Gekas’ı satmak istemese de oyuncunun bu sözleri en büyük koz. Yönetim kısa sürede girişimlere başlayacak.

Michael Eneramo: Sivasspor’la sözleşmesinin bitmesi ve şu anda boşta olması, Bordo-Mavililer için en büyük avantaj. Kurulan ilk temasta, “Önceliğim Trabzonspor” sözü alındı. Mustafa Akçay’ın yönetime onay vermesi halinde, Nijeryalı forvete hemen imza attırılacak.

Aykut Demir:
Mustafa hocanın olmazsa olmazı, savunmaya takviye yapılması. Gençlerbirliği’nin yıldızı Aykut Demir de ilk tercihi. İlhan Cavcav, 5 milyon Euro değer biçtiği Aykut için yakın dostu İbrahim Hacıosmanoğlu’na 1.5 milyon Euro indirim yaptı. Hafta içerisinde taraflar bir araya gelecek.

Cenk Tosun:
Bordo-Mavililer’in bir diğer forvet adayı. Umut Bulut transferinde mutlu sona ulaşılamazsa, rota Cenk’e dönecek. Gaziantepspor, kaynak yaratmak için oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. Yönetim nabız yoklamaya başlasa da bu transferde aceleci davranmayı düşünmüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ