MENÜ

Fırtına öncesi sessizlik

Ünal Aysal, Mancini'den futbolcularla ilgili rapor istedi. İkinci başkan Özkan Olcay'ın, “Oyuncular, Real Madrid karşısında maceranın peşine düştü, bizi 'yine hüsran' dedirtecek pozisyona getirdi” sözleri de yönetimin farklı yenilgi nedeniyle futbolcuları suçladığının göstergesi oldu.

Fırtına öncesi sessizlik

Galatasaray’da 4-1’lik Madrid hezimetinin yankıları sürüyor. Rakibin 26. dakikada 10 kişi kalması ve birçok yıldızından yoksun olmasına rağmen farklı bir yenilgi alınması yönetimi adeta çileden çıkarttı. Buna rağmen Ünal Aysal henüz hiçbir açıklama yapmadı. Çünkü başkan, Roberto Mancini’nin futbolcular hakkında hazırlayacağı raporu bekliyor. Özellikle ikinci yarıda oyuncuların sergilediği performans nedeniyle çok kızgın olduğu öğrenilen Aysal’ın, radikal kararlar almaya hazırlandığı kaydedildi. Dün ikinci başkan Özkan Olcay’ın yaptığı açıklamalar da yönetimin bu yenilgiden tamamen futbolcuları sorumlu tuttuğunun bir göstergesi oldu.

‘Tedbirleri alacağız’

Olcay, “İlk yarı bittiğinde, 1-1’lik skor, 10 kişi kalmış rakip ve yürekli bir şekilde oynayan Galatasaray, hepimizi heyecanlandırdı. Bir sürprizle çıkabilir miyiz ümidi, ne yalan söyleyeyim bu kadar senelik tecrübeme rağmen beni de daha farklı düşünmeye yönlendirmişti. İkinci yarıya bir başladık, oyuncularımız birden bire ilk yarıdaki o güzel, tedbirli oyunu kenara bırakıp, bir maceranın peşine düşmüş gibi saldırıya geçtiler. Gelen goller de bizi ’yine hüsran’ dedirtecek pozisyona getirdi. Bu bakımdan çok üzgünüz. Galatasaray’ın başarılarına yine geri dönmesini sağlayacak tedbirleri hayata geçirmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ