MENÜ

Fernandes'ten Ruslar'a ret

Kartal'ın yıldızının peşine Ruslar düştü. Ancak Portekizli tüm kapıları kapattı. “Para için kariyerimi riske atamam” diyen Fernandes, Beşiktaş'la uzlaşacağının da müjdesini verdi

Fernandes'ten Ruslar'a ret

Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı herkes tarafından merak edilen Manuel Fernandes’e Rus ekiplerinden Lokomotiv Moskova ve Spartak Moskova’dan teklifler olduğu ortaya çıktı. Ancak Rus kulüplerinin Ocak ayında kadrosuna katmak için astronomik rakamlar önerdiği Portekizli’nin ise, bu ülkede futbol oynamaya sıcak bakmadığı için gelen tüm teklifleri reddettiği öğrenildi. Bununla birlikte Katar’dan da kendisini isteyen takımlar olduğu öğrenilen Fernandes’in konuyla ilgili yakın çevresine, “Rusya ya da Katar gibi ülkelere gidip, yüksek paralar kazanabilirim. Ancak futbolun çok iyi olmadığı bu ülkelerde kariyerimi para için riske atmak istemiyorum” ifadelerini kullandığı belirlendi. Siyah-Beyazlı kulüple de her konuda anlaşacağına emin olduğunu dile getiren Fernandes, “Sezon sonuna kadar Türkiye’de oynamak istiyorum. Zaten bu süre içerisinde Beşiktaş’la görüşüp anlaşma zemini arayacağız” dedi.

‘Sezon sonuna kadar Türkiye’

Bir süre önce taraftarla girdiği polemik nedeniyle yönetim tarafından para cezasına çarptırılan yıldız futbolcu özür dilemiş ve Beşiktaş’ta kalmak istediğine vurgu yapmıştı.

Orhan Yıldırım

MANUEL FERNANDES'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ