MENÜ

Fener'e bir çılgın hakem daha

Fenerbahçe'nin, Viktoria Plzen ile oynayacağı 3. tur rövanş maçını Alman hakem Grafe yönetecek.

Fener'e bir çılgın hakem daha

UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe’nin, Çek Cumhuriyeti’nin Viktoria Plzen takımı ile 14 Mart Perşembe günü oynayacağı 3. tur rövanş maçını Almanya Futbol Federasyonu’ndan Manuel Grafe yönetecek. Alman hakem taviz vermeyen yapısıyla ön plana çıkıyor. Bu sezon yönettiği toplam 16 karşılaşmada 74 sarı, 10 da kırmızı kart gösteren Grafe, bu maçlarda toplamda 4 kez penaltıya hükmetti. Manuel Grafe bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde ise yalnızca bir maç yönetti. Levante ile Olympiakos arasında oynanan ve ev sahibinin 3-0 kazandığı mücadelede, 2 kez penaltı noktasını gösteren Alman hakem bir de kırmızı kart gösterdi.

Haberin Devamı

Bize de kırmızısı var

Kartlarını göstermekten çekinmeyen hakem, 2009 yılında oynanan ve 1-0 yenildiğimiz Fransa - Türkiye A Milli takım hazırlık karşılaşmasını da yönetmişti. Bu karşılaşmada da oldukça katı bir yönetim sergileyen Grafe, maçın 37. dakikasında İbrahim Üzülmez'e kırmızı kart göstererek milli oyuncuyu oyundan ihraç etmişti.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak ve 22.05’te başlayacak karşılaşmada Grafe’nin yardımcılıklarını Markus Haecker ve Holger Henschel yapacak.
Mike Pickel’in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Felix Zwayer ve Tobias Welz olacak.

MANUEL GRAFE'NİN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ