MENÜ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan futbolcularına Fenerbahçe derbisi uyarısı! 'Büyük takımlar böyle zamanlarda...'

Trabzonspor'da Abdullah Avcı, futbolcularıyla yaptığı toplantıda Fenerbahçe derbisi öncesinde çok önemli uyarılarda bulundu. Avcı, odaklanmaları gereken asıl noktayı belirtirken oyuncularına, 'Siz de büyük takımın, büyük oyuncuları olarak gereğini yapacaksınız' diyerek motive etmeyi de ihmal etmedi. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan futbolcularına Fenerbahçe derbisi uyarısı! 'Büyük takımlar böyle zamanlarda...'

5 maçlık galibiyet serisi Alanyaspor deplasmanında sona eren ve sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Karagümrük karşılaşmasına kilitlendi. Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası’nda yarı finalde 2 maç oynayacağı Karagümrük ile öncesinde ligde kozlarını paylaşacak. Fırtına'da Abdullah Avcı, Fenerbahçe derbisine dair işleri sıkı tutmak isterken futbolcularına uyarılarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Mendy yerine dönüyor

Ligde Adana Demir ve Alanya, kupada ise Başakşehir maçı olmak üzere son 3 karşılaşmada stoperde başlayan Batista Mendy, gerçek pozisyonuna dönmeye hazırlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, Karagümrük mücadelesinde Fransız yıldızı orta sahada görevlendirmeyi düşünüyor. Mendy’nin yanında ise Berat ile Umut Güneş ikilisinden biri tercih edilecek. Berat, formaya daha yakın duruyor. Stoperde ise Denswil’in partneri Joaquin Fernandez olacak. Sakatlık sürecini atlatan ve idmanlara başlayan İspanyol savunma oyuncusu 11’de başlamaya hazır.

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan futbolcularına Fenerbahçe derbisi uyarısı Büyük takımlar böyle zamanlarda...

'Fenerbahçe derbisini bırakıp...'

Teknik direktör Abdullah Avcı bu mücadeleyi hem kupa provası hem de telafi fırsatı olarak görüyor. Alanya yenilgisinin ardından mutlaka galip gelmeleri gerektiğini öğrencilerine aktararak tecrübeli çalıştırıcı, “Fenerbahçe derbisini bırakıp, Karagümrük’e odaklanacağız. Taraftarımızın önünde geçen haftaki yenilgiyi telafi edeceğimize inanıyorum. Büyük takımlar böyle zamanlarda reaksiyon gösterirler. Siz de büyük takımın büyük oyuncuları olarak gereğini yapacaksınız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan futbolcularına Fenerbahçe derbisi uyarısı Büyük takımlar böyle zamanlarda...

‘Derbi için vakit var’

Karagümrük’ün Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde Galatasaray’ı elediğini hatırlatan Avcı’nın “Yüksek disiplinle sahada olmalıyız. İyi konsantre olmazsak, mücadele etmezsek, rakipten fazla istemezsek sıkıntı yaşarız. Aklımızla oynamalıyız. Milli ara öncesi önümüzde 2 maç var. Adım adım ilerleyeceğiz. Sonrasında da maç maç yolumuza bakacağız. Fakat hepsinden önce Karagümrük karşısında iyi oyunla 3 puanı almak önemli. Devamında Fenerbahçe derbisi için zaten vaktimiz olacak” dediği öğrenildi. 

Trabzonsporda Abdullah Avcıdan futbolcularına Fenerbahçe derbisi uyarısı Büyük takımlar böyle zamanlarda...

Onuachu yoksa sıkıntı var!

Başakşehir mücadelesinde kolu kırılan ve milli aradan sonra yani Nisan ayında sahalara dönmesi beklenen Onuachu’nun yokluğu, takımı derinden etkiliyor. Bordo-Mavililer, Nijeryalı yıldızın forma giymediği 7 lig karşılaşmasının sadece 1’ini kazandı. 5 kez yenilgi alan Fırtına, 1 maçta ise beraberlikle yetindi. Transferinin geç olması sebebiyle 5. haftadan beri forma giyebilen Onuachu, Afrika Kupası’na kadar çıktığı 15 lig maçında 9 gol kaydetmişti.

YORUM YAZ