MENÜ

Son dakika! Löw Fenerbahçe'ye Joshua Zirkzee'yi de getirecek

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için prensip anlaşmasına vardığı Joachim Löw'ün Bayern Münih'in genç golcüsü Joshua Zirkzee'yi sarı lacivertlilere getireceği iddia edildi. Joachim Löw'ün bu talebini Ali Koç'a ilettiği öğrenildi.

Son dakika! Löw Fenerbahçe'ye Joshua Zirkzee'yi de getirecek

Bu sezon Süper Lig'de ikincilik yarışını sürdüren Fenerbahçe'de gelecek sezon için planlamalar başladı. Sarı lacivertliler teknik direktörlük görevi için Joachim Löw ile görüşmelerini sürdürürken, prensip anlaşmasına varılan Alman hocanın transfer listesinde flaş bir ismin olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

JOACHİM LÖW'ÜN TRANSFER LİSTESİ HAZIR

A Spor'da yer alan habere göre; Löw'ün göreve gelmesi takdirde Fenerbahçe yönetiminden yüklü bir transfer bütçesi talep edeceği ifade edildi. Fenerbahçe'nin maçlarını takip eden Alman hocanın özellikle ileri uçta bazı problemler gördüğü ve buna göre transfer listesini oluşturduğu gelen haberler arasında.

GOLCÜ ADAYLARI ARASINDA JOSHUA ZİRKZEE İLK SIRADA

Löw'ün golcü listesinde ilk sırada ise Hollandalı genç forvet bulunuyor. Bayern Münih ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Joshua Zirkzee, ünlü hocanın transfer listesinde 1 numara.

PİYASA DEĞERİ 8 MİLYON EURO

Nijerya asıllı 1.93'lük dev forvet, milli takım tercihini ise doğup büyüdüğü ülke olan Hollanda'dan yana kullandı. 20 yaşındaki golcü Hollanda U21 seviyesinde forma giyiyor. Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro değeri olan Zirkzee'nin menajerlik şirketi ise Fenerbahçe'de forma giyen Diego Rossi ile aynı.

Haberin Devamı

15 GOL VE 9 ASİSTLE OYNUYOR

Genç futbolcu Belçika Ligi'nde Anderlecht formasıyla bu sezon fırtına gibi esiyor. Ligde 3. sırada yer alan takımıyla 37 maça çıkan Zirkzee'yi 15 kez rakip fileleri havalandırırken, 9 da gol pası verdi.

JOSHUA ZİRKZEE KİMDİR?

22 Mayıs 2001 Hollanda doğumlu olan Nijerya asıllı Joshua Zirkzee, futbola doğduğu ülke olan Hollanda'da başladı. Feyenoord altyapısında top koşturan genç golcü, 2017 yılında 150 bin Euro'ya Alman devi Bayern Münih'e transfer oldu.

Bayern'den Parma ve Anderlecht'e kiralanan Zirkzee'nin Alman ekibiyle gelecek sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Zirkzee şu anda Anderlecht'te kiralık olarak top koşturuyor.

YORUM YAZ