MENÜ

Son dakika: Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı

Fenerbahçe'nin orta sahası Miguel Crespo, İspanya La Liga kulübü Rayo Vallecano'ya kiralandı. Portekizli futbolcunun anlaşmasında satın alma opsiyonu da bulunuyor.

Son dakika: Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Resmen açıklandı

Fenerbahçe'nin Portekizli orta sahası Miguel Crespo, satın alma opsiyonu ile birlikte La Liga ekibi Rayo Vallecano'ya kiralandı. 27 yaşındaki defansif orta saha, sezon sonuna kadar İspanyol kulübünde forma giyecek. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, oyuncumuz Miguel Crespo satın alma opsiyonu ile birlikte İspanya’nın Rayo Vallecano takımına sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Futbolcumuza sezonun geri kalan bölümünde başarılar dileriz." denildi.

Haberin Devamı

Son dakika: Fenerbahçede sürpriz ayrılık Resmen açıklandı

VALLECANO DA AÇIKLADI

Fenerbahçe'nin açıklamasından kısa bir süre sonra Rayo Vallecano da Crespo'nun transferini duyurdu. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada, "Miguel Crespo yeni bir Rayo Vallecano futbolcusu. Orta saha oyuncusu sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den kiralık olarak gelecek" ifadeleri yer aldı.

GRANADA VE CADIZ DE TALİPTİ

Portekizli orta saha için Rayo Vallecano dışında La Liga'nın diğer kulüpleri Granada ve Cadiz de talip olmuştu. Ancak transfer, Rayo Vallecano'nun lehine sonuçlandı. 2021 yılında Portekiz kulübü Estoril'den 1.5 milyon euro bonservis ücreti ile transfer edilen Crespo,sarı-lacivertli forma ile toplamda 80 maça çıktı. 27 yaşındaki defansif orta saha, söz konusu 80 maçta 5 gol atıp 7 asist yaptı. Crespo'nun Fenerbahçe ile 2025'in yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM YAZ