MENÜ

Samsunspor, Emre Demir transferini açıkladı

Barcelona'dan ayrılarak Fenerbahçe'ye imza atan 19 yaşındaki genç futbolcu Emre Demir, Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'a kiralandı.

Samsunspor, Emre Demir transferini açıkladı

Ara transfer döneminde Sarı Lacivertli ekip son derece dikkat çekici isimleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Bu isimlerin başında da Emre Demir geliyor. Kayserispor formasıyla Türk futbolunun tanıdığı 19 yaşındaki genç futbolcu Barcelona'ya transfer olmuştu. Katalan ekibinde istenilen performansı gösteremeyen Emre Demir'in yolları Fenerbahçe ile kesişti ve yeniden Türkiye'ye geri dönüş yaptı.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda bu sezon Fenerbahçe kadrosunda yer alması zor gözüken genç futbolcunun maç kondisyonunu kazanması için kiralık başka bir takıma gitmesinin daha uygun olabileceği kararı verildi.

Samsunspor, Emre Demir transferini açıkladı

TRANSFER RESMİLEŞTİ

Genç futbolcu bu sezonu Samsunspor'da tamamlayacak. Karadeniz ekibi de transferi resmen duyurdu.

Transferi resmen duyuran Samsunspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz son olarak Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe takımında forma giyen 19 yaşındaki Emre Demir ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır.

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Genel Müdürümüz ve İcra Kurulu Üyemiz Soner Soykan ile İcra Kurulu Üyemiz Suat Çakır da katıldı.

YORUM YAZ