MENÜ

Olympiakos cephesinden son dakika Fenerbahçe açıklaması! 'Türkiye'deki problemleri...

Fenerbahçe, yarın akşam saat 19.45'te UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos ile karşılaşacak. Yunan ekibinin teknik direktörü Jose Luis Mendilibar ile takımın orta saha oyuncusu Kostas Fortunis, kritik karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi. İşte detaylar...

Olympiakos cephesinden son dakika Fenerbahçe açıklaması! 'Türkiye'deki problemleri...

Fenerbahçe, yarın akşam saat 19.45'te UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos ile karşılaşacak. Yunan ekibinin teknik direktörü Jose Luis Mendiliba ile takımın orta saha oyuncusu Kostas Fortunis, kritik karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi. Takımının hazır olduğunu ilginç bir cümleyle anlatan İspanyol antrenör, "Bugün antrenmanda garip bir şey olmazsa takım hazır" ifadelerini kulandı.

Haberin Devamı

'TÜRKİYE'DEKİ PROBLEMLERİ GERİDE BIRAKTI'

Fenerbahçe'nin maça iyi hazırlandığını düşündüklerini söyleyen Mendilibar, "Fenerbahçe'nin bütün konsantrasyonu Konferans Ligi'nde. Türkiye'de olan problemleri bir kenara bırakmışlar ve bence bütün umutları yarınki maçta. Fenerbahçe'nin çok kuvvetli oyuncuları var ve bunun için savaşacaklar" sözlerini sarf etti.

Olympiakos cephesinden son dakika Fenerbahçe açıklaması Türkiyedeki problemleri...

'MAÇA İYİ BAŞLAMALIYIZ'

Taraftara hediye vermeleri gerektiğini söyleyen Mendilibar, "Bizim taraftarımıza motivasyon vermemiz lazım. Maça iyi başlamalıyız. Taraftarımıza neşe ve mutluluk vermeliyiz. Biz onları bütün maç mutlu etmeye çalışacağız" dedi. Son olarak odaklarının tamamen maçta olduğunu söyleyen İspanyol teknik adam, "Sadece yarınki maçı düşünüyoruz. Rövanşı Mutlaka kazanmamız gerekiyor. Kartlardan ve ikinci maçta olacaklardan etkilenmemeyi düşünüyoruz. Yarın en iyi şekilde oynamayı düşüneceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR MAÇ

Olympiakos'un kaptanı Konstantinos Fortounis de hocası ile birlikte açıklamalarda bulundu. Fortounis, "Gerçekten çok önemli bir maç. Bizim için çok büyük bir fırsat bir adım daha ileri gitmek ve bir şeyler başarmak için. Olympiakos her zaman Avrupa'da başarı elde etmek zorunda. Yarın için tamamen hazırız. İlk adımı atmaya hazırız. Taraftarlar bizi destekleyecekler. Stadyum dolu olacak. Başarı elde etmeye çalışacağız" dedi.

Olympiakos cephesinden son dakika Fenerbahçe açıklaması Türkiyedeki problemleri...

'PODENCE'İN BOŞLUĞU DOLAR'

Yunan futbolcu, Daniel Podence'in maçta oynamayacak olmasıyla ilgili gelen sorunun ardından ise, "Podence takıma çok yardım eden bir oyuncu. İyi anlaşıyoruz. Ama Olympiakos'un çok büyük oyuncuları var ve bu boşluğu başarıyla doldurabilirler. Kim oynarsa oynasın takıma yardım edecek ve elinden geleni yapacak" yorumunu yaptı.

'OĞLUMA SÖZ VERDİM'

Son zamanlardaki performansıyla ilgili konuşan 31 yaşındaki futbolcu, "Gerçekten birkaç yıl önce sakatlık sorunum vardı, sakatlıklar beni geriye götürdü ama ben çalışmayı bırakmadım. Eski seviyeme ulaşmak istiyorum. Sağlıklı olduğum için mutluyum. Futbolu çok seviyorum. Oğluma, eskiden olduğu gibi oynadığımı görmesi için söz verdim" dedi.

Haberin Devamı

'RAKİBE DİKKAT ETMELİYİZ'

Deneyimli futbolcu son olarak, "Kendi sahasında oynayan takımın maça hızlı başlaması lazım. Ama aynı zamanda rakibe dikkat etmeliyiz. Çok kaliteli futbolcuları var. Dinamik bir şekilde oyuna başlamamız çok önemli. Hızlı bir gol atmak bizim için çok önemli. Böylece maçı kazanabiliriz" diye konuştu.

YORUM YAZ