MENÜ

İşte Bruma sözleşmesinin detayları

Fenerbahçe, ilk yarıda kadroya yazmadığı Bruma’nın bonservisini 4 milyon 250 bin Euro’ya satın almıştı.

İşte Bruma sözleşmesinin detayları

Önceki gün, 28 yaşındaki oyuncunun sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Braga ile anlaşmaya varıldı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

İngiltere’de Samuel kapışması

Premier Lig’in iki ekibi, Bright Osayi-Samuel’i kadrosuna katmak için rekabete girdi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Crystal Palace ve Bournemouth, 25 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istiyor. Her iki kulübün de Samuel’in menaceriyle iletişime geçtiği ve Nijeryalı futbolcunun maliyetini araştırdığı kaydedildi. The Sun’ın iddiasına göre Fenerbahçe, 13 milyon Euro’ya Samuel’i satmaya hazır.

Sıra geldi Emre Demir’e

Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminde 3. imzayı Emre Demir’e attırmaya hazırlanıyor. Kayserispor altyapısından yetişen genç yetenek, Barcelona’ya transfer olarak adından söz ettirmişti. Ancak İspanyol devinde tutunamayan ve yeni kulüp arayışına başlayan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Sarı-Lacivertliler devreye girmişti. Emre’nin menaceri Ahmet Bulut, genç yıldızın sözleşmesini feshetmek için Barcelona ile her konuda anlaşmaya vardı. Başarılı oyuncu, bugün İstanbul’a gelecek. Fenerbahçe, Oosterwolde gibi Emre Demir ile de 4.5 yıllık sözleşmeye imzasını atacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yarısını ödeyecek!

Portekiz basınında yer alan haberlere göre Braga, kiralık sözleşmeyi 1 yıl daha uzatma opsiyonuna sahip.

İşte Bruma sözleşmesinin detayları

 Ayrıca Bruma’nın sezonun ikinci yarısındaki maaşının yarısının Fenerbahçe tarafından ödeneceği kaydedildi.

YORUM YAZ