MENÜ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Desteğimizi devam ettirmeliyiz

Afet bölgesine giden Fenerbahçeli yöneticiler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Bakan Soylu, görüşme sonrası FB TV’ye verdiği demeçte, “Fenerbahçe Camiası’na teşekkür ederiz. İlk andan itibaren yardımlar için AFAD’la koordinasyon halinde çalıştılar” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Desteğimizi devam ettirmeliyiz

Fenerbahçeli yöneticiler Burak Kızılhan, Mustafa Kemal Danabaş, Ruşen Çetin ve Bekir İrdem, afet bölgesinde depremin yol açtığı yıkımla ilgili incelemelerde bulunmak için Kahramanmaraş’a gitti. Yöneticiler burada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Bakan Soylu, daha sonra Fenerbahçe TV’ye, çalışmalar hakkında verdiği demeçte şunları söyledi: “Milletimize geçmiş olsun, başımız sağ olsun. Topyekun bir seferberlik var. Allah herkesten razı olsun. Fenerbahçe Kulübümüz’ün yöneticileri de geldiler. Onlar da işin başından itibaren AFAD’la birlikte hem yardım tırları olsun hem bundan sonraki süreçte yapılacaklar olsun, birlikte koordinasyon içerisindeler.”

Haberin Devamı

‘Devletle millet bir arada’

“Burada afete maruz kalan depremzedelerimize güçlü bir duygu yükleniyor. Devletle millet bir arada bu afetin ortaya koyduğu yaraların sarılması hususunda birlikte olabileceğimiz anı her noktada yaşıyoruz. Altını çizerek söylüyorum, dünyada hiçbir ülke bu kadar büyük ölçekli, 3 Hollanda ölçeğinde, 110 bin kilometrekarelik bir alan bu, 10 vilayette, en ücra köylere kadar milletine devletiyle ulaşıp bunların her birini sağlayabilecek kabiliyette olamaz.”

‘Desteğimizi devam ettirmeliyiz’

“İnşallah el birliğiyle çıkacağız. Fenerbahçe Camiası’na da çok teşekkür ediyoruz. Bunu birlikte yükleneceğiz, birlikte kaldıracağız. Önümüzde 1 yıllık süreç var. Bu 1 yıllık süre içinde konutlara insanlar, depremzedeler yerleşmeden, iş sahaları tekrar ayağa kalkmadan işimiz bitmeyecek. Desteğimizi bu süreç içerisinde devam ettirmeliyiz.”

YORUM YAZ