MENÜ

Gecenin olay adamı Emiliano Martinez! Lille - Aston Villa maçına damga vurdu...

Yusuf Yazıcı'lı Lille, ilk maçta 2-1 yenildiği Aston Villa’yı evinde 2-1 yendi. Maç uzatmaya gitti ve Aston Villa’nın kalecisi Emiliano Martinez, seri penaltı atışlarında da sarı kart gördü ama kurallar gereği atılmadı.. Ve iki kurtarış yaparak, İngilizler’i Kupa 3’te yarı finale taşıdı.

Gecenin olay adamı Emiliano Martinez! Lille - Aston Villa maçına damga vurdu...

Konferans Ligi’ndeki Lille-Aston Villa kapışmasının rövanşında tansiyon yüksekti. Geceye damgasını 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin’in şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan İngiliz ekibinin kalecisi Emiliano Martinez vurdu. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Lille, evinde 15’te Yusuf Yazıcı’nın golüyle öne geçti: 1-0. 28’de konuk takımın Galatasaray’dan kiralık oyuncusu Zaniolo, sakatlığı sebebiyle oyundan çıktı. 68’de Andre farkı, 2’ye çıkardı: 2-0.

Haberin Devamı

87'DE CASH GOLÜ ATTI

Bitime 3 dakika kala Cash, 87’de maçı uzatmaya götürdü: 2-1. Eşitlik bozulmayınca penaltılara geçildi. 39’da sarı kart gören Martinez, ilk penaltıyı kurtardıktan sonra ev sahibi ekibin tribünlerine sus işareti yaptı. Hakem, Martinez’e sarı kart çıkardı. Arjantinli file bekçisi oyundan atıldığını sandı! Ancak seri penaltı atışlarında sarılar sıfırlandığı için bu kart, tek sarı olarak sayıldı. Son penaltıyı da kurtaran deneyimli file bekçisi, Villa’yı 4-3’lük skorla yarı finale taşıdı.

YORUM YAZ