MENÜ

Fenerbahçe'ye transferde şok cevap! Teklif reddedildi

Yaz transfer sezonunda birçok yıldız futbolcuyu kadrosuna katan Fenerbahçe, frene basmadı ve bir yıldızın daha peşine düşmüştü. Sarı-lacivertli ekibe, bir süredir uğraş verdiği yıldız isimden ret cevabı geldiği öğrenildi.

Fenerbahçe'ye transferde şok cevap! Teklif reddedildi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yeni sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Süper Lig'de 3'te 3 yapıp UEFA Konferans Ligi'nde de adını gruplara yazdıran sarı-lacivertliler, öte yandan transfer çalışmalarına da devam ediyor. Bir süredir yıldız oyuncunun transferi için uğraş veren Fenerbahçeli kurmaylar, söz konusu oyuncusundan şok bir yanıt aldı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

YILDIZ İSİMLER KADROYA KATILDI

Yaz transfer sezonu başlangıcından bu yana çalışmalarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe, yıldız isimleri kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip, Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Bertuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Djiku, Umut Nayir, Fred, Cengiz Ünder ve Livakovic'i renklerine bağladı.

Fenerbahçeye transferde şok cevap Teklif reddedildi

AYRILIKLAR YAŞANDI

Fenerbahçe'nin geçen sezonki yıldızlarından genç futbolcu Arda Güler, Real Madrid'e transfer oldu. Sarı-lacviertlilerde daha sonra vedalar art arda geldi. Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha, Willian Arao, Enner Valencia, Samatta, Gustavo Henrique, Serdar Dursun ve Eyüp Akcan ile yollarını ayıran Fenerbahçe; Joao Pedro, Emir Ortakaya, Tiago Çukur, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Arda Çağdaş, Yusuf Kocatürk ve Yiğit Efe Demir'i de kiralık göndermişti.

Haberin Devamı

AL-MUSRATI ISRARI

Fenerbahçe'nin 6 numara arayışlarında listede olan Braga'nın yıldız futbolcu Al-Musrati, sarı-lacivertli ekip ile görüşme gerçekleştirdi.

Fenerbahçeye transferde şok cevap Teklif reddedildi

YAPILAN TEKLİFE RET GELDİ

Portekiz basınından Ojogo'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Portekiz temsilcisi Braga'da forma giyen Al-Musrati için girişimlerde bulundu. Transfer için 8 milyon euro teklif eden sarı-lacivertli ekip, Braga'yı ikna edemedi ve ret cevabı aldı. Portekiz temsilcisi, yıldız orta saha oyuncusu için 25 milyon Euro talep ediyor.

Haberin detayında, Fenerbahçe'nin bu teklifin üstüne çıkmayacağı kayda geçti.

TARİHİ KRİZ DİREKTEN DÖNDÜ...

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Al-Musrati, bu sezon Braga ile toplam 6 resmi maça çıktı. Libyalı futbolcu, söz konusu maçlarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 1 kez de asist performansı sergiledi.

Fenerbahçeye transferde şok cevap Teklif reddedildi

Fenerbahçeye transferde şok cevap Teklif reddedildi

 

YORUM YAZ