Fenerbahçe'ye transferde Jose Mourinho engeli!

Sarı-Lacivertliler'in transfer listesinde yer alan yıldız oyuncu için Roma da devreye girdi. Hatta İtalyan basını, Jose Mourinho'nun ekibinin, yıldız futbolcuyla ilk görüşmeyi yaptığını da yazdı. Fenerbahçe'nin transferde geride kalmamak için her an harekete geçebileceği öğrenildi.

Fenerbahçe'ye transferde Jose Mourinho engeli!

Ara transfer döneminde takımı güçlendirmek için çalışmalara başlayan Fenerbahçe'de gündeme gelen yıldız isim için dev bir rakip çıktı. Portekizli teknik adamın ısrarla istediği yıldız futbolcu için İtalyan devi Roma devreye girdi. Jose Mourinho, sarı lacivertlilerin transfer sürecindeki en büyük engel olarak karşısına çıktı. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Kampın parlayan yıldızı

Bu sezona şanssız bir başlangıç yapan Mert Hakan Yandaş, lige verilen arada sahalara yeniden dönüş yaptı. En son 2 Ekim'de Beşiktaş ile oynanan maçta görev alan Mert Hakan, sakatlığını atlattı. Dünya Kupası arasındaki 4 hazırlık maçında görev alan Mert Hakan, performansıyla beğeni topladı. Vallecano maçında 60 dakika, Villarreal mücadelesinde 66 dakika, Alanyaspor maçında 45 dakika sahada yer alan milli futbolcu, son oynanan Salernitana karşılaşmasında ise 62 dakika forma giyerek iyi bir dönüş yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye transferde Jose Mourinho engeli

Karşılaşmanın ardından konuşan Mert Hakan, "Bu kadar özel bir sezonu dışardan izlemek, takımıma yardımcı olamamak bana bu süreçte çok zor geldi. Geri dönmeye çabalıyorum şu anda. Hocam da sağ olsun hazırlık maçlarında şans vererek beni takımın içine adapte etmeye çalışıyor, ritim yakalamama yardımcı oluyor. Henüz hazır değilim. Biraz daha sürecim var" ifadelerini kullandı.

Salernitana'yı rahat geçtiler

Fenerbahçe, hazırlık dönemindeki 4. maçına Antalya'da çıktı. Geçtiğimiz günlerde Alanyaspor'u 4-2 mağlup eden Sarı-Lacivertlilerin dünkü rakibi ise Salernitana'ydı.

Fenerbahçeye transferde Jose Mourinho engeli

Fenerbahçe, Serie A'da mücadele eden rakibini 3-0 mağlup ederek hazırlık döneminde 4'te 4 yapmayı başardı. İrfan Can, King ve Batshuayi'nin golleriyle galibiyetlerine devam eden Fenerbahçe, takım olarak lige hazır bir görüntü verdi.

Haberin Devamı

Arda Güler'de yeni gelişme

Gençlerbirliği ile yetiştirme parasının miktarında anlaşma sağlayan Fenerbahçe yönetimi, Arda Güler için teyakkuza geçti.

Fenerbahçeye transferde Jose Mourinho engeli

17 yaşındaki geleceğin yıldız adayı için Başkent ekibine 2.5 milyon euro ödeyecek olan Sarı- Lacivertli kulüp, ayrıca TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Türk Futbolu'nun köklü kulübüne aralarında Lemos, Melih Bostan, Çağtay Kurukalıp, Yiğit Efe Demir ve Nazım Sangare olmak üzere 5 oyuncuyu da takviye olarak gönderecek. Ancak yönetimin asıl yapacağı iş, Arda Güler ile masaya oturmak ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini en az 5 yıl için uzatmak olacak.

Ferdi'ye dev talipler

Fenerbahçe'nin yükselen değeri Ferdi Kadıoğlu için İtalyan devleri Milan ve Napoli büyük bir kapışma içine girdi. Sarı-Lacivertli kulübün sözleşmesini 2026 sezonu sonuna kadar uzattığı milli futbolcuyu yakın takibe alan iki İtalyan kulübünün, devre arası transfer döneminde yönetimin kapısını çalması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye transferde Jose Mourinho engeli

Teknik direktör Jorge Jesus'un jokeri durumundaki Kadıoğlu'nun ancak astronomik bir rakam karşılığında transferine izin verileceği öğrenilirken Ferdi'nin ise sadece takımının başarısına odaklandığı, Sarı-Lacivertli forma ile hem Süper Lig'de hem de Avrupa'da büyük başarılar yaşamak istediği ifade edildi.

Çağlar Söyüncü hamlesi

Kanarya'nın listesininde en üst sırasında yazan ismin Çağlar Söyüncü olduğu öğrenildi. 26 yaşındaki oyuncunun ismi sık sık Fenerbahçe ile anılmıştı. Yıldız futbolcu, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmadığı için Leicester’da gözden düştü. Milli savunmacı bu sezon ligde sadece 1 kez forma giyebildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeye transferde Jose Mourinho engeli

Fenerbahçe, İngiliz ekibine Çağlar Söyüncü’yü sezon sonuna kadar kiralama teklifi yapmayı planlıyor. Yönetim, Leicester’a hem kiralama ücreti hem de Çağlar’ın sezonun ikinci yarısındaki maaşını ödemeyi önererek işi bitirmeye çalışacak.

TRANSFERDE YENİ GELİŞMELER

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği yıldız futbolcu Memphis Depay için Jose Mourinho yönetimindeki İtalyan devi Roma devreye girdi. Sarı lacivertlilerin, yıldız futbolcu için teklif artıracağı ifade edilirken, Mourinho oyuncuyla ilk görüşmesini gerçekleştirdi.

Fenerbahçe , hücum hattına takviye yapmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'in listesi her geçen gün kabarırken, çalışmalar da yoğunlaştı. Al Nassr'dan ayrılması beklenen Aboubakar ile Slavia Prag'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek Peter Olayinka ve İngiltere Championship’te Bristol City forması giyen Antoine Semenyo'yla ilgilenen Kanarya bir yıldızın da defterini açtı.

Fenerbahçeye transferde Jose Mourinho engeli

Bonservisi: 5 milyon Euro...

Barcelona, kadroda düşünmediği Memphis Depay’ı 5 milyon Euro’ya satış listesine koymuştu. İspanyol devi, menacerler aracılığıyla Hollandalı yıldızı aralarında Fenerbahçe’nin olduğu kulüplere önermişti. Joao Pedro’nun sakatlığı sonrası Sarı-Lacivertliler, 28 yaşındaki oyuncuyu değerlendirmeye aldı. Depay, Dünya Kupası’nda mücadele ettiği için transfer görüşmelerini rafa kaldırmıştı.

Fenerbahçeye transferde Jose Mourinho engeli

Önceliği oynama garantisi

Hollanda’nın elenmesinin ardından yıldız futbolcu için harekete geçen ilk takımın Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Roma olduğu öğrenildi. İtalyan basını, Sarı-Kırmızılı ekibin Barcelona ve Depay ile temas kurarak transferin mali şartlarını araştırdığını yazdı. 28 yaşındaki golcünün önceliği ise oynama garantisi. Barcelona’da 3 maçta sadece 131 dakika süre alan dünyaca ünlü yıldız, aynı sıkıntıyı yaşamak istemiyor.

Yoğun çalışma

Fenerbahçe de Hollandalı oyuncunun mali şartlarını soruşturmayı planlıyor. Eğer şartlar uygun olursa, Sarı-Lacivertliler de Depay için harekete geçecek. Golcü oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Barcelona’nın, talep ettiği 5 milyon Euro’nun daha altına ‘evet’ demesi muhtemel. Yönetim, listedeki diğer adaylar Vincent Aboubakar, Peter Olayinka, Antoine Semenyo gibi isimler için de çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, 8 Ocak’ta başlayacak ara transfer dönemine kadar bu operasyonda büyük ilerleme kaydetmeyi planlıyor.

Fenerbahçeye transferde Jose Mourinho engeli

Livakovic için de dev rakip!

Öte yandan Portekiz basınının Fenerbahçe ve Benfica’ya yazdığı Dominik Livakovic, Dünya Kupası’ndaki performansıyla adeta kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Başarılı file bekçisi, Hırvatistan’ın yarı finale kadar ulaşmasında büyük pay sahibi oldu. Manuel Neuer’in kayak yaparken bacağını kırıp sezonu kapatmasının ardından Bayern Münih, Livakovic için devreye girdi. Alman devinin, ara transfer döneminde 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için Dinamo Zagreb ile pazarlıklara başlayacağı belirtildi.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ