MENÜ

Fenerbahçe'den forvete transfer!

Süper Lig ve Avrupa'ya iddialı bir giriş yapan Fenerbahçe bu sezon gol yollarında oldukça etkili. Toplamda 17 maçta rakip kalelere 42 gol gönderen Kanarya'da teknik patron Jorge Jesus'un bir santrfor takviyesi daha istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'den forvete transfer!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna doludizgin devam ediyor. Sarı Kanarya, Spor Toto Süper Lig'de 8 haftada topladığı 17 puanla 4. sırada bulunuyor. Ayrıca Fenerbahçe'nin 1 maçı da eksik durumda. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubunda da lider durumda.

Haberin Devamı

Sezon başında teknik direktör Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerbahçe, Portekizli hocayla iyi sonuçlar almaya devam ediyor. Jorge Jesus'un sarı-lacivertlilerle sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe yönetimi, tecrübeli çalıştırıcıyla yeni kontrat yapmayı planlıyor.

Fenerbahçeden forvete transfer

Hem lig hem Avrupa'da mücadele etmesine ve haftada 2 maç oynamasına karşın iki kulvarda da yoluna iddialı şekilde devam eden Fenerbahçe, tecrübeli çalıştırıcısı önderliğinde gol yollarında sahasında çok etkili bir görüntü sergiledi.

Haberin Devamı

Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi elemesinde Dinamo Kiev eşleşmesiyle başlayan Fenerbahçe, deplasmanda 0-0, evinde ise 1-1 berabere kaldığı rakibine uzatmalar sonucunda elenmişti. Söz konusu eşleşmenin ardından önemli bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, daha sonra özellikle evinde sergilediği performansla dikkati çekti.

Fenerbahçeden forvete transfer

UEFA Avrupa Ligi elemesinde konuk ettiği Slovacko'yu 3-0 ile geçen sarı-lacivertliler, ligde sezonun açılış maçında sahasında HangiKredi Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı. Fenerbahçe, Ümraniyespor beraberliğinin ardından ise evinde ligde ve Avrupa'da puan kaybı yaşamadı. Sarı Kanarya, Ümraniyespor maçının ardından evinde ligde 4, Avrupa'da ise oynadığı 3 müsabakayı da kazanmayı bildi. Fenerbahçe, evinde oynadığı ve galip geldiği son 7 resmi müsabakada, rakip filelere 24 gol atmayı başardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden forvete transfer

Sarı-lacivertliler, söz konusu sürede ligde sırasıyla Adana Demirspor'u 4-2, Yukatel Kayserispor'u 2-0, Corendon Alanyaspor'u 5-0 ve VavaCars Fatih Karagümrük'ü 5-4 mağlup etti. Fenerbahçe, Avrupa maçlarında ise Austria Wien'i 4-1, Dinamo Kiev'i 2-1 ve AEK Larnaca'yı 2-0'la geçti. Sarı-lacivertliler sahasında galip geldiği 7 maçta, maç başına 3,4 gol ortalamasıyla oynadı. Fenerbahçe, evinde üst üste kazandığı 7 karşılaşma dışında bu sezon resmi maçlarda 3 müsabakaya daha çıktı. Sarı-lacivertliler, bu karşılaşmaların ikisini Avrupa'da birini ise ligde gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden forvete transfer

Fenerbahçe'de oynayamadığı için mutsuz olan Serdar Dursun'un takımdan ayrılabileceği konuşuluyor. Sarı-lacivertlilerin şu an elinde Batshuayi, Pedro, Serdar Dursun, Valencia, King gibi isimler bulunuyor. Ancak King ve Valencia kanatlarda da forma giyiyor.

Fenerbahçeden forvete transfer

Aspor'un haberine göre; merkez santrfora bir takviye daha yapmayı planlayan sarı-lacivertliler, yaz transfer döneminde de ilgilendiği Luis Muriel'i gündemine aldı. 31 yaşındaki golcünün kulübü Atalanta ile olan sözleşmesi bu yaz sona erecek. Fenerbahçe, Muriel'i devre arasında kadrosuna katmaya çalışacak. Eğer bu girişimler sonuç vermezse tecrübeli golcü için sezon sonu beklenecek.

Haberin Devamı

Muriel bu sezon Atalanta'da 7 maçta görev aldı. Tecrübeli oyuncu bu maçlarda 1 gol 2 asistle oynadı. Kolombiyalı forvet milli takımda da 45 maça çıktı ve 8 gol kaydetti.

YORUM YAZ