MENÜ

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu heyecanı! Şekip Mosturoğlu’nun lansman günü

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanı olarak görev yapmış olan Vefa Küçük adaylıktan çekildiğini açıklarken Ceyda Teomanlı adaylığa hazırlanıyor. Adaylığını açıklayan ilk isim olan Şekip Mosturoğlu ise tanıtım lansmanı düzenleyecek. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu heyecanı! Şekip Mosturoğlu’nun lansman günü

Yüksek Divan Kurulu seçimi öncesi başkan adaylığını açıklayan ilk isim Şekip Mosturoğlu olmuştu. Mosturoğlu, bugün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde saat 13.00’te tanıtım lansmanı düzenleyecek ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Şekip Mosturoğlu ve ekibi, seçilmeleri halinde hayata geçirmeyi planladıkları projeleri anlatacak.

Haberin Devamı

Tokat: Yıldırım’la Koç’u barıştıracağım

27 Nisan’da yapılacak seçimde adaylığını açıklayan Nihat Tokat, dün basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tokat, “11 aydır arkadaşlarımla birlikte bu seçim için çalışıyorum. Anadolu’yu karış karış geziyoruz. Seçilirsem ilk icraatlarımdan biri Aziz Yıldırım ile Ali Koç’u barıştırmak olacak. 28 şampiyonluğumuz için de TFF’yi ikna edeceğiz” dedi.

Küçük, bir günde vazgeçti

Bir önceki Yüksek Divan Kurulu Başkanı olan Vefa Küçük, önceki gün yeniden ve son kez aday olacağını duyurmuştu. Dün şaşırtan bir haber geldi. Küçük, sürpriz bir şekilde, sadece bir gün sonra başkan adaylığından çekildiğini duyurdu. Vefa Küçük, diğer adayların önünü açmak için bu yönde bir adım attığını ifade etti.

Haberin Devamı

Ceyda Teomanlı adaylığa hazırlanıyor

Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu seçiminde Şekip Mosturoğlu’nu destekleyeceğini açıklamıştı. Ali Koç ve yönetiminin ise Vefa Küçük’ü desteklemesi bekleniyordu. Ancak Küçük’ün dün adaylıktan çekilmesi sonrası Koç cephesinde İnci Ceyda Teoman ismi ön plana çıktı. Fenerbahçe Balotaj Kurulu Üyesi olan Teoman’ın adaylığını açıklaması bekleniyor.

YORUM YAZ