MENÜ

Fenerbahçe'de rota yeniden oluşturuldu! Devlerin kapısı yeniden çalınacak

Fenerbahçe, daha önce de peşine düştüğü yıldız futbolcudan vazgeçmedi. Fred’in sakatlığı sonrası orta sahada yaşanan sıkıntı, Sarı-Lacivertliler’in yıldız ismi yeniden radarına almasını sağladı. Ocak ayında, Alman devinin orta saha oyuncusu için yeniden bir girişim yapılacak. Öte yandan Sarı-Lacivertli ekip, bir diğer gözdesi için de Serie A devinin kapısını bir kez daha çalmayı planlıyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de rota yeniden oluşturuldu! Devlerin kapısı yeniden çalınacak

Fenerbahçe'de son haftalarda artan sakatlıklar takımda moralleri bozdu. Süper Lig'de oynanan Trabzonspor mücadelesinde sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılan Sarı-Lacivertli ekip, özellikle orta alanda Fred'in yokluğunu aradı. Takımdaki rotasyonu artırmayı planlayan yönetim, gözünü Bundesliga ve Serie A'nın dev takımlarında forma giyen iki yıldızına dikti. Öte yandan Fenerbahçe'nin eski yıldızından Fenerbahçe'ye haber geldiği iddia edildi. Detayları mercek altına alalım... 

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye haber yolladı

Kanarya’nın 12 milyon avroluk bonservis bedeliyle Bundesliga ekibi Hoffenheim’e sattığı Attila Szalai’nin menajerlik şirketi Rogon’un temsilcisi, sarı lacivertlilere mesaj yolladı. Macar oyuncunun ayrıldığı için pişmanlığını dile getirdiği de iletildi.

Fenerbahçede rota yeniden oluşturuldu Devlerin kapısı yeniden çalınacak

Kiralık gündeme geldi

Szalai’nin durumu önce başkan Ali Koç’un önüne getirildi ardından da İsmail Kartal’a bildirildi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco’nun da görüşünün alındığı eski oyuncunun kiralanması gündeme geldi.

Fenerbahçe sıcak bakıyor

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre; Bundesliga’da yeterince süre alamaması transfer ihtimalini güçlendirdi. Sarı lacivertlilerin Szalai’ye camiayı ve ligi tanıması, uyum sıkıntısı yaşamayacak olması sebebiyle sıcak baktığı ifade edildi. Diğer stoperin de büyük oranda yabancı olması bekleniyor ve bu konuda alternatif isimler değerlendiriliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede rota yeniden oluşturuldu Devlerin kapısı yeniden çalınacak

Alman ekibinin kapısı çalınacak

Sarı-Lacivertliler’de Fred’in sakatlığı, orta sahada ciddi bir sıkıntı yarattı. Yönetim, ocak ayına bıraktığı ‘6 numara’ transferi için adayları belirlemeye başladı. Milan ile hâlâ sözleşme yenilemeyen Rade Krunic listede. Ancak yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle yerli arayışı da başladı. 1 numaralı aday da Salih Özcan... Milli futbolcu için yaz döneminde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray girişimde bulunmuş ancak Dortmund, teklifleri geri çevirmişti. Fenerbahçe, Salih’ten vazgeçmiş değil. Yönetim, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu için ocak ayında bir kez daha Alman ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, bu transfer için şartları sonuna kadar zorlayacak. Yönetimin, ocak ayında bazı isimlerle yolları ayırarak Salih Özcan için bütçe yaratmayı planladığı kaydedildi.

Fenerbahçede rota yeniden oluşturuldu Devlerin kapısı yeniden çalınacak

Krunic’den vazgeçilmedi

Fenerbahçe, Krunic için de girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor. Boşnak oyuncu, sezon başında İsmail Kartal’ın 1 numaralı talebiydi. Yönetim, Krunic ile prensip anlaşmasına varmasına rağmen Milan Teknik Direktörü Pioli, başarılı futbolcuyu bırakmadı. İtalyan ekibi daha sonra 30 yaşındaki yıldıza yeni sözleşme önerdi, taraflar anlaşmaya yaklaştı. Ancak bir türlü imza atılmadı. Fenerbahçe için öncelik yerli olması nedeniyle Salih Özcan ancak bu transfer sonuçsuz kalırsa Krunic için yeniden girişimlerin başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede rota yeniden oluşturuldu Devlerin kapısı yeniden çalınacak

YORUM YAZ