MENÜ

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan Bonucci itirafı!

Aylar sonra 11 başlayan milli futbolcu, Kasımpaşa öne geçtikten birkaç dakika sonra da attığı harika frikik golüyle takımını maça ortak edip, geri dönüşün fitilini ateşleyen isim oldu. Mert Hakan maçın ardından da Leonardo Bonucci hakkında itirafta bulundu.

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan Bonucci itirafı!

Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Rizespor maçının 46. dakikasında oyuna girerek galibiyetin mimarlarından olan Mert Hakan Yandaş, Kasımpaşa karşısında ilk 11’de formayı kaptı. 29 yaşındaki oyuncu, bu sezon ligin ilk iki haftasında (Gaziantep FK, Samsunspor) 11’de görev almıştı. Deneyimli oyuncu, Kasımpaşa karşısında da elinden geleni yaptı. Mert Hakan, sahada kaldığı süre içerisinde takım arkadaşları adına hücumları yönlendiren isim oldu. Milli futbolcu, Kasımpaşa öne geçtikten birkaç dakika sonra da attığı harika frikik golüyle takımını maça ortak edip, geri dönüşün fitilini ateşleyen isim oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Mert Hakan Yandaştan Bonucci itirafı

'Gol atacağımı hissetmiştim'

Mert Hakan, attığı golle ilgili olarak, “Son idman bittikten sonra Bonucci ile frikik attık. ‘Sana nasıl vurulacağını göstereceğim’ dedi. Golden sonra onun yanına gitmek istedim. Çok büyük bir karakter, bize çok yardımcı oluyor. Gol atacağımı hissetmiştim. Çok mutluyum” dedi.

Fenerbahçede Mert Hakan Yandaştan Bonucci itirafı

YORUM YAZ