MENÜ

Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos'la normal süresini 1-0 kazandığı maçı penaltı atışları sonrasında kaybetti ve Konferans Ligi'ne çeyrek finalde veda etti. Sarı-Lacivertli ekibin 1-0 önde olduğu anlarda, maçın normal süresinin son bölümlerine doğru oyundan alınan Fred, bu kararı büyük bir şaşkınlıkla karşıladı ve İsmail Kartal'a tepki gösterdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki

Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos'a elenerek turnuvaya veda etti. Temsilcimizde, mücadeleye ilk 11'de başlayan Fred mücadelenin normal süresinin son anlarında oyundan alınınca İsmail Kartal'ın bu kararına şaşırdı ve tepkiyle karşıladı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçede Fred şaştı kaldı İsmail Kartala tepki


Fred'den Kartal'a tepki

Fenerbahçe'de Konferans Ligi çeyrek final 2. maçında ilk 11'de sahaya çıkan Fred, karşılaşmanın 86. dakikasında İsmail Kartal tarafından oyundan çıkarıldı. Brezilyalı yıldız, oyundan alınma kararına şaşırdı ve hocasında 'Neden ben?' dercesine bir tepki gösterdi.

Fenerbahçede Fred şaştı kaldı İsmail Kartala tepki


 

İsmail Kartal'la konuştu

Fred, oyundan çıktıktan sonra yedek kulübesine doğru ilerledi ve teknik direktör İsmail Kartal'la neden oyundan alındığına dair bir konuşma gerçekleştirdi. 

YORUM YAZ