MENÜ

Fenerbahçe'de 6 numara için transfer avı sürüyor! 3 yıldız listede...

Hem Ali Koç hem de İsmail Kartal, transfer bitmeden 6 numara takviyesi yapacaklarını söylemiş ancak bu gerçekleşmemişti. Sarı-Lacivertliler’in müthiş sezon başlangıcı sonrası bu durum sorun yaratmadı. Ancak yönetim ve teknik heyet, bu hedefinden vazgeçmiş değil. Adaylar şimdiden belirlenirken 3 yıldızın ismi ön plana çıkıyor. İşte, Fenerbahçe'nin çok beklenen 6 numara transferine dair tüm detaylar...

Fenerbahçe'de 6 numara için transfer avı sürüyor! 3 yıldız listede...

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz transfer döneminde birçok yıldızı kadrosuna katarken 6 numara transferinin yapılacağını bizzat Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamıştı. Ancak Sarı-Lacivertli ekip, yeni sezona 6 numara pozisyonu için beklenen takviye gelmeden başladı. Her şeye rağmen Kanarya'nın kış transfer döneminde 6 numara transferi için düğmeye basacağı biliniyor. Fenerbahçe'nin en çok beklenen transfer hedeflerine göz atarken sezonun şu ana kadar gizli kahramanı olan İsmail Yüksek'e de ayrı bir parantez açalım...

Haberin Devamı

Gizli kahraman İsmail Yüksek!

Fenerbahçe'de, İsmail Yüksek yeni sezonun gizli kahramanlarından birisi oldu. Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus'un takımda tuttuğu ve milli takıma kadar yükselen 24 yaşındaki futbolcu, çıkışını teknik direktör İsmail Kartal ile de sürdürüyor. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde, uzun bir süre 6 numara transferi için girişimlerde bulunan Sarı-Lacivertli ekip, arzuladığı pozisyona transfer yapamadı. Ancak, İsmail Yüksek yeni sezonda 6 numara pozisyonu için müthiş bir performans ortaya koyarak beklentilere karşılık verebileceğini gösterdi.

Fenerbahçede 6 numara için transfer avı sürüyor 3 yıldız listede...

İsmail Kartal'ın gözdesi

Hem Ali Koç hem de İsmail Kartal, 6 numara transferinin yapılacağı yönünde açıklamalar yapmıştı ve taraftarın bu yönde beklentisi vardı. Transferin gerçekleşmemesinin ardından Kartal, geçtiğimiz sezon çıkış yapan İsmail Kartal'ı 6 numara pozisyonu için önceliği yaptı. Yüksek, bu sezon şu ana kadar toplamda 14 kez Sarı-Lacivertli formayı giyerken orta alandaki iyi performansının yanında 1 gol ve 2 asistlik katkısıyla da takımına direkt katkıda bulundu. İsmail Yüksek, Fenerbahçe'nin yanı sıra Milli Takım'da da harika bir form grafiğine ulaştı. Yine de her şeye rağmen Fenerbahçe'nin 6 numara pozisyonu için arayışı sürüyor ve bu anlamda, 3 yıldızı gözüne kestirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 6 numara için transfer avı sürüyor 3 yıldız listede...

Yine, yeniden Al-Musrati

Rade Krunic’in Milan ile sözleşme yenileme konusunda anlaşma sağlaması, İsmail Kartal’ın çok istediği Boşnak yıldızın gündemden düşmesine neden oldu. Transfer döneminin son günlerinde 1 numaralı hedef Braga’lı Al-Musrati’ydi. Ancak Portekiz ekibi, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı bu sezonda takımın en önemli ismini göndermeye sıcak bakmayınca transfer gerçekleşmemişti. Fenerbahçe’nin ocak ayında bir kez daha Libyalı oyuncu için harekete geçeceği öğrenildi. Braga’nın Devler Ligi’ndeki performansı, bu transferde belirleyici olabilir. Eğer Kırmızı-Beyazlılar gruptan çıkarsa, Al-Musrati’yi bırakmaları çok zor. Ancak Avrupa Ligi’ne kalır ya da özellikle sonuncu olurlarsa, Fenerbahçe’nin şansı fazlasıyla artabilir. Yaz döneminde Sarı-Lacivertliler’e yeşil ışık yakan Al-Musrati’nin ocakta da transfere sıcak bakması bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 6 numara için transfer avı sürüyor 3 yıldız listede...

Yeni aday Fofana

Monaco’lu orta saha oyuncusunun adı yaz döneminde Galatasaray’ın yanı sıra Premier Lig ekipleriyle anılmıştı. Fransız yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitecek ancak 1 yıllık opsiyon bulunuyor. Fenerbahçe’nin Fofana’yı da listesine eklediği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler, 24 yaşındaki futbolcunun durumunu yakından takip ediyor. Başarılı oyuncunun menajeriyle temasa geçilmesi bekleniyor. Eğer ayrılık niyeti oluşursa, Monaco ile pazarlıklar başlayabilir. Ancak bu transferi bitirmek kolay değil. Şu anda Fransa Milli Takımı’nın kadrosunda da yer alan Youssouf Fofana’nın ayrılma ihtimali, Avrupa’dan birçok takımın daha yarışa girmesini sağlayabilir. Fenerbahçe her şeye rağmen Fransız yıldız için imkanlarını seferber edip, şartları zorlamayı planlıyor.

İLGİNÇ TESADÜF...

Fenerbahçede 6 numara için transfer avı sürüyor 3 yıldız listede...

Bir Polonyalı daha!

Sarı-Lacivertliler’in radarına takılan son ismin Bartosz Blisz olduğu öğrenildi. Sebastian Szymanski’nin Polonya Milli Takımı’ndan arkadaşı olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, ülkesinde Legia Varşova formasını giyiyor. Blisz, özellikle bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Polonyalı futbolcu, özellikle Konferans Ligi E Grubu’nda Aston Villa’yı 3-2 yenerek büyük sürpriz yaptıkları maçta çok iyi bir futbol sergiledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede 6 numara için transfer avı sürüyor 3 yıldız listede...

Blisz, bu sezon 19 resmi maçta 1 gol atıp, 2 asist yaptı. Eylül ayında ilk kez Polonya formasını giyen başarılı oyuncu, son olarak 2-0 kazanılan Faroe Adaları mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı. Fenerbahçe, sözleşmesi 31 Aralık 2024’te bitecek olan Bartosz Blisz için ocak ayında Legia’nın kapısını çalabilir.

Fenerbahçede 6 numara için transfer avı sürüyor 3 yıldız listede...

YORUM YAZ