MENÜ

SERİ 5. MAÇA KALDI! (ÖZET) Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Opet maç sonucu: 3-0

Vodafone Sultanlar Ligi final serisi dördüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit Fenerbahçe Opet'i ağırladı. Seride 2-1 önde olan Sarı-Lacivertliler maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecekti. Ancak Eczacıbaşı Dynavit 3-0 gibi net bir skorla galip geldi, seriyi 2-2'ye getirdi ve eşleşmeyi 5. ve son maç olan finale taşıdı. Pazar günü oynanacak mücadeleyi kazanan ekip, Vodafone Sultanlar Ligi şampiyonu olacak.

SERİ 5. MAÇA KALDI! (ÖZET) Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Opet maç sonucu: 3-0

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, 2-1 önde olduğu Vodafone Sultanlar Ligi final serisi dördüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'e konuk oldu. Sarı Lacivertliler, bugün de kazanması halinde geçen sezonun ardından 2023-24 sezonunda da şampiyonluğa ulaşacaktı. Ancak Eczacıbaşı Dynavit, Kanarya'ya adeta 'Dur' dedi.

Haberin Devamı

Turuncu-Siyahlılar 3 seti de 25-21 kazanarak parkeden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve seri 2-2'ye geldi. Böylece final serisi beşinci ve son maça taşındı. Şampiyonun belirleneceği final maçı 21 Nisan Pazar günü 19.00'da oynanacak.

Ferhat Akbaş: Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız

ECZACIBAŞI DYNAVİT - FENERBAHÇE OPET: 3-0

1. set sonucu: 25-21 (Eczacıbaşı lehine)

2. set sonucu: 25-21 (Eczacıbaşı lehine)

3. set sonucu: 25-21 (Eczacıbaşı lehine)

Seride ilk maçı 3-1 kazanıp, ikinci karşılaşmayı 3-2 kaybeden Fenerbahçe Opet, üçüncü mücadeleden 3 - 0 galip ayrılmıştı.

SERİ 5. MAÇA KALDI (ÖZET) Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Opet maç sonucu: 3-0

  

Elif Şahin: Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik

 

SERİ 5. MAÇA KALDI (ÖZET) Eczacıbaşı Dynavit - Fenerbahçe Opet maç sonucu: 3-0

YORUM YAZ