MENÜ

Chelsea'den resmi Hakim Ziyech açıklaması: Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Devre arası transfer dönemini hareketli geçiren Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Chelsea'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech ile ilgilendiği iddia edilirken, İngiliz ekibinden resmi açıklama geldi.

Chelsea'den resmi Hakim Ziyech açıklaması: Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, kadroya üç yeni isim eklerken başka transferler de yapmayı planlıyor. Gündeme son olarak İngiliz devi Chelsea'nin Faslı yıldızı Hakim Ziyech geldi.

Haberin Devamı

İLK TRANSFER SAMET AKAYDİN OLDU

Savunmaya takviye yapmak isteyen sarı - lacivertliler ilk olarak Adana Demirspor'da forma giyen Samet Akaydin'i transfer etti.

Fenerbahçe, 2021'de Adana ekibine transfer olan 28 yaşındaki oyuncuyla savunma bölgesini güçlendirdi.

İKİNCİ TRANSFER OOSTERWOLDE

Son dönemde genç oyuncuları kadroya katan Fenerbahçe, İtalya Serie B'de forma giyen Hollandalı genç oyuncu Jayden Oosterwolde'yi de renklerine bağladı.

Parma, 21 yaşındaki oyuncuyu Temmuz 2022'de 3 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.

Chelseaden resmi Hakim Ziyech açıklaması: Fenerbahçe ve Beşiktaş...

SON TRANSFER EMRE DEMİR

Fenerbahçe devre arasında şimdiye kadarki son transferini Barcelona'dan yaptı. Kayserispor'dan Katalan devine transfer olan genç yıldız adayı, sarı - lacivertliler ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

HAKIM ZIYECH İDDİALARI

Avrupa futbolunda devre arası transfer dönemini en hareketli geçiren ekip Chelsea oldu. Üst üste kötü sonuçlar alan İngiliz devinde kulübün yen sahibi Ted Boehly kadroyu adeta sil baştan yarattı.

Chelseaden resmi Hakim Ziyech açıklaması: Fenerbahçe ve Beşiktaş...

70 milyon Euro karşılığında Ukraynalı yıldız Mykhaylo Mudryk'i transfer eden Maviler, en ses getiren transferini ise Enzo Fernandez'i alarak yaptı. İngiliz devi Arjantinli yıldız için 121 milyon Euro bonservis ödedi.

Yapılan transferlerin ardından kadroda şans bulma ihtimali azalan Faslı yıldız Hakim Ziyech'in takımdan ayrılması ihtimali doğdu. Sarı - lacivertlilerin ilgilendiği iddia edilen Hakim Ziyech ile alakalı olarak Menajer Graham Potter bir açıklama yaptı.

RESMİ ZIYECH AÇIKLAMASI

Premier Lig'de Fulham ile karşılaşacak olan Chelsea'de Menajer Graham Potter basın toplantısında soruları yanıtladı. İngiliz çalıştırıcı, 2022 Dünya Kupası'nda Fas forması altında gösterdiği performansla dikkatleri çeken Hakim Ziyech'e de değindi.

Chelseaden resmi Hakim Ziyech açıklaması: Fenerbahçe ve Beşiktaş...

Potter yaptığı açıklamada; "O profesyonel bir oyuncu. Durumu anlıyor. O bize bağlı. Fulham'a karşı kadroda yer alıyor ve sezonun geri kalanında bizim için önemli bir oyuncu olacak" ifadelerini kullandı.

Hakim Ziyech'in Önlenemez Yükselişi

YORUM YAZ