MENÜ

F.Bahçeli futbolculardan plaj voleybolu

Fenerbahçeli futbolcular, antrenmanlardan kalan boş zamanlarında tesislerde plaj voleybolu oynayarak, stres atıyor.

F.Bahçeli futbolculardan plaj voleybolu

Sarı-lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin kasım sayısında yer alan habere göre, geçen sezon başlayan plaj voleybolu seansları bu yıl da sürüyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yıl, sezon arası kampında başlayan ve takımın üst üste galibiyet serisi kazanmasındaki ana motivasyon kaynaklarından biri olarak gösterilen plaj voleybolu heyecanının bu yıl da sürdüğü bildirildi. Geçen sezonki kampta oyuncuların büyük bir heyecanla oynadığı plaj voleybolu maçları üzerine Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne yaptırılan plaj voleybolu sahasında, havanın güzel olmasını fırsat bilen oyuncular güzel bir maç çıkardı.

Emre, Selçuk, Bekir ve Sezer’den oluşan 1. takımla, Uğur, Özer, Caner ve Orhan’dan oluşan 2. takımın kıyasıya mücadele ettiği maçta, bazı kritik maç dönümü noktalarında FBTV kameramanı Onur Akkuş’un kayıtlarından da faydalanıldı. Bir smaç üzerine topun çizginin içinde mi dışında mı olduğu üzerine çıkan tartışmalara son nokta kamera kayıtlarına bakılarak konuldu. Onur’un çekimlerine göre, topun içerde olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan, keyifli ve çekişmeli dakikaların ardından Uğur Boral’ın takımının Emre Belözoğlu’nun takımını 2-1 yendiği bildirildi.

AA

YORUM YAZ