MENÜ

Eyvah!

Bursa'yı deplasmanda 5-2'lik skorla yıkarak moral bulan Galatasaray, ikincilik savaşı için lige döndü. Kadın ve çocukların önünde yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek Cim Bom'da, 23 gollü Drogba-Burak ikilisi olmayacak. Gözler 2 golü bulunan Umut Bulut'ta

Eyvah!

Galatasaray, kupa mücadelesinde 2-0 geriden gelip Bursa’yı 5-2’lik skorla devirdi ve büyük moral buldu. Bu havayı lige yansıtarak, Beşiktaş’la giriştiği ikincilik kapışmasından galip çıkmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, buna karşın ciddi bir eksikle yüzleşmek zorunda. Drogba’nın pubis sakatlığı nedeniyle yurt dışına çıkmasına ek olarak, Burak Yılmaz’ın Bursa’da gereksiz bir kırmızı kart görmesi, Aslan’ı forvet hattında bir hayli zorlayacak.

Roberto Mancini’nin itirafı...

Zira bu iki futbolcu, Galatasaray’ın bu sezon ligde kaydettiği 49 golün 23’üne imza attı. Drogba ve Burak’ın yokluğunda tek forvet olarak görev yapması beklenen Umut Bulut’un ise ligde sadece 2 golü var. Tecrübeli futbolcunun Kasımpaşa karşısında ortaya koyacağı performans, Galatasaray’ın elde edeceği skor adına belirleyici olacak. Aslan’ın hocası Mancini, şimdi alternatif sistemler üzerinde duruyor. 3 forvetle oynarken gol atamayıp, tek forvete döndüklerinde 4 gol bulduklarını itiraf eden Mancini, bu gelişme nedeniyle oyun düzeninde değişikliğe gidebilir.

Telles sol açık, Sabri sağ açık

Telles’in sol öne alınması, sağda Sabri’nin oynaması, Sneijder’in forvet arkasına geçmesi gibi değişiklikler gündemde. Selçuk ve Melo ise yine merkezde olacak. Bu durumda Hakan sol beke, Veysel ya da Eboue sağ beke, Koray ve Semih de stopere geçecek. Kale ise yine Muslera’nın.

Metin Karabaş


Haberin Devamı
YORUM YAZ