MENÜ

Erciyes'te 3 imza birden

Kayseri Erciyesspor, Senegalli stoper Moustapha Bayal Sall, Gençlerbirliği'nden ayrılan Belçikalı Björn Vleminckx ve Sanica Boru Elazığspor'dan sözleşmesi biten Sinan Kaloğlu ile anlaşmaya vardı.

Erciyes'te 3 imza birden

Başkan Ziya Eren, bugün İstanbul’da Björn Vleminckx, Sinan Kaloğlu ve stoper Moustapha Bayal Sall’la anlaşma sağladıklarını, 3 futbolcunun da yarın takımla birlikte olacağını söyledi. Fransa liginde oynayan Senegalli 28 yaşındaki Bayal Sall’ın transferiyle defansı, Sinan Kaloğlu ve Björn Vleminckx’le forveti güçlendirdiklerini belirten Başkan Eren, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"TRANSFERİ BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLADIK"
"Lig’de birçok takımın daha başkanı, yönetimi, hocası ya da kadrosu belli değilken, biz yarın 26 futbolcuyla yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız. Transferi büyük ölçüde tamamladık. Taraftarımıza iyi bir takım izletmek için teknik kadromuzla beraber özveriyle çalışıyoruz. Lig başladığında bu çalışmalarımızın meyvesini toplayacağımıza inanıyorum."

Öte yandan Kayseri Erciyesspor’un, ‘Gel kaptanımız ol’ dediği İlhan Parlak’ın ise Kardemir Karabükspor’la sözleşmesinin devam ettiğini belirterek bu teklifi geri çevirdiği öğrenildi.

Takımı Fuat Çapa’ya emanet eden Kayseri Erciyesspor, daha önce Azofeifa, Bojan Jagocevic, Gegorges Mandjeck, Hansell Arauz Ovares, Cem Can, Kerim Avcı, Volkan Okumak ve Murat Akın’la sözleşme imzalamıştı.

YORUM YAZ