MENÜ

Emenike: Sıra geldi lige

Fenerbahçe'deki 5 resmi maçında golle tanışamazken, Nijerya Milli Takımı'nın Malavi'yi 2-0 yendiği karşılaşmada gol perdesini açan yıldız oyuncu, “Sıra lige geldi. Kasımpaşa maçıyla birlikte gollerime başlayacağım” dedi.

Emenike: Sıra geldi lige

Uzun uğraşlar sonrası Spartak Moskova’dan 13 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ancak forma giydiği 5 resmi karşılaşmada ağları havalandırmayı başaramayan Emmanuel Emenike, gözünü Kasımpaşa maçına çevirdi. Sarı-Lacivertli formayı ilk kez Konyaspor deplasmanında giyerken, Eskişehirspor ve Sivasspor karşılaşmalarında birer asist yapan Nijeryalı yıldız, milli forma altında ise gollerine devam etti. Nijerya Milli Takımı’nın Malavi’yi 2-0 mağlup ettiği Dünya Kupası Afrika Eleme Grubu maçının 45. dakikasında ağları havalandırarak gol perdesini açan ve ülkesinin grubunu lider bitirip Play-Off oynama hakkı elde etmesinde pay sahibi olan Emenike, çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

‘Yavaş yavaş alışıyorum’

Bu golün kendisini umutlandırdığını dile getiren Emenike, “Çok sevdiğim Fenerbahçe formasıyla henüz gol atma sevincini yaşayamadım. Uzun süre ayrı kaldığım Süper Lig’e yavaş yavaş alışıyorum. Kasımpaşa maçıyla birlikte gollerimi sıralamaya başlayacağıma inanıyorum. Önümüzde tek bir hedef kaldı; Süper Lig şampiyonluğu. Ben de atacağım gollerle bu hedefe ulaşmamıza katkı sağlamak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ