MENÜ

Emenike sahaya indi

Fenerbahçe'nin sakatlığı nedeniyle transferini askıya aldığı Emenike'de önemli bir gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertliler'e imza atmayı bekleyen golcü futbolcu dün çalışmalara başladı. Artık son söz yönetimde...

Emenike sahaya indi

Sarı-Lacivertliler’in transfer gündeminden düşmeyen Emmenuel Emenike’yle ilgili yine önemli gelişmeler vardı... Fenerbahçe geçtiğimiz sezonun ardından görüşmelere başladığı Nijeryalı oyuncunun kulübü Spartak Moskova ile 10 milyon Euro’ya el sıkışmıştı. Ancak yıldız futbolcunun dizindeki sakatlığın ciddi olduğu söylentilerin ardından Kanarya, bu transferi askıya almıştı. Ameliyatının başarılı geçtiğini belirten Emenike önceki gün FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe’ye imza atmaya hazırım. Yeter ki kulübümle anlaşsınlar. Ayrıca sakatlığımla ilgili ortaya atılan iddialar doğru değil” sözlerini sarfetmişti. Bu açıklamanın ardından Emenike dün çalışmalara başladı.

Görüşmeler başlıyor

Spartak Moskova’nın tesislerinde tek başına idman yapan yıldız futbolcu tam 45 gün sonra çimlere bastı. Yakın zamanda takımla birlikte de çalışmalara katılabileceği kaydedilen Emenike için artık söz Fenerbahçe Yönetimi’nde... Rus ekibiyle temasa geçmesi beklenen Sarı-Lacivertliler’in bu kez 10 milyon Euro’nun altında bir bonservis bedeli önereceği ifade ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ