MENÜ

Deumi, Antep Belediye'de

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Armand Deumi ile 2 yıllığına anlaştı.

Deumi, Antep Belediye'de

Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, gazetecilere yaptığı açıklamada, yıllar sonra ilk kez yabancı transfer yaptıklarını, Deumi’nin ardından iki yabancı futbolcu daha alacaklarını söyledi.

Deumi’nin takıma çok şey katacağını vurgulayan Göksen, şöyle konuştu:
"İki yabancı transfer hakkımız daha var. Hakkımızı nokta transferler yaparak kullanmak istiyoruz. Transferde sona geldik, birkaç gün içinde o futbolcuları da açıklayacağız. 3 yabancı hakkımızı tamamlayacağız. İç transferi hemen hemen tamamladık. Bolu kampında takımın uyumuna bakacağız. Zaten iskelet kadromuzu korumuştuk, onun üzerine birkaç transfer yaptık."

Deumi de Gaziantep’e döndüğü için mutlu olduğunu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor formasıyla güzel günler geçirmek istediğini belirtti. Takımda başarılı bir sezon temenni eden Deumi, şunları kaydetti:
"Kardemir Karabükspor’da mukavelem bitti. Devam etme imkanım da vardı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımı benimle yakından ilgilendi. PTT 1. Lig’den başka takımlar da teklif getirdi. Gaziantep bildiğim, sevdiğim bir şehir. Eşim de Gaziantep’e gelmek istiyordu, bu nedenle buraya geldim."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ