MENÜ

Rizespor'da Jonjo Shelvey gelişmesi!

Rizespor’un sezon başında Nottingham Forest’ten kiraladığı Jonjo Shelvey, kulüpte kalmayı kabul etti. Gürcü oyuncu ile her konuda el sıkışılırken, gelecek hafta da İngiliz ekibiyle sözleşmenin şartları konuşulacak.

Rizespor'da Jonjo Shelvey gelişmesi!

Dış transferde şimdiden çalışmalara başlayan Çaykur Rizespor, iç transferde de görüşmelerini sürdürüyor. Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest’ten kiralanan Jonjo Shelvey, gösterdiği performans ile bu sezon Karadeniz ekibinin başarısında önemli pay sahibi olan isimlerden biriydi. Çıktığı 30 karşılaşmada 2 kez rakip fileleri havalandıran, 7 de gol pası veren Gürcü futbolcu, istikrarı ile teknik direktör İlhan Palut’un vazgeçilmezlerinden olmayı başardı.

Haberin Devamı

Sıcak bakıyor

Atmacalar, şimdi ise 32 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna bonservisiyle birlikte katmak istiyor. Nottingham ile sözleşmesi 2025’te bitecek olan Shelvey, Rize Yönetimi ile görüştü. Bu doğrultuda deneyimli futbolcu, kariyerini Türkiye’de sürdürme konusuna sıcak bakarken, kulüple de her konuda el sıkıştı. Şimdi ise Rizespor ve Ada ekibi arasında yapılacak görüşmeden çıkacak sonuç bekleniyor. Edinilen bilgilere göre Yeşil-Mavililer, gelecek hafta İngiliz ekibiyle masaya oturacak ve sözleşmenin şartlarını görüşecek.

Rizesporda Jonjo Shelvey gelişmesi

YORUM YAZ