MENÜ

Çaykur Rizespor'un 3 puan hasreti

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında yarın Kayserispor'la karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, bu maçı kazanarak 3 puan hasretine son vermek istiyor.

Çaykur Rizespor'un 3 puan hasreti

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda taktik çalışmasıyla tamamlandı. Yeşil-mavili ekip son olarak ligin 22. haftasında Trabzonspor’u mağlup etti. Sonrasında evinde ve deplasmanda galibiyet sevinci yaşamayan Rizespor, Kayserispor maçından 3 puan almak istiyor.

Haberin Devamı

28. randevu

Çaykur Rizespor ile Kayserispor, bugüne kadar Süper Lig’de 27 kez rakip oldu. Söz konusu maçlarda yeşil-mavililer 8, Kayserispor da 11 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 8 müsabaka da beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Rize 27 gol atarken, Kayseri ise 33 gol kaydetti. Ligin ilk yarısında oynanan müsabaka 3-1 Kayserispor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Burak Pakkan düdük çalacak

Çaykur Rizespor - Kayserispor karşılaşmasını Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Ali Tuna yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Mehmet Türkmen olacak.

YORUM YAZ