MENÜ

Çaykur Rizespor, Dal Varesanovic’ın bonservis bedelini belirledi!

Çaykur Rizespor, Dal Varesanovic’ın fiyatını belirledi. Boşnak futbolcu için daha önce İtalyan ekibi Udinese’den 1 milyon Euro civarında bir teklif gelmişti. Fakat Rizespor, en az 4 milyon Euro talep etti.

Çaykur Rizespor, Dal Varesanovic’ın bonservis bedelini belirledi!

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sezon başında genç ve potansiyelli oyuncuları kadrosuna katmıştı. İlhan Palut’un ekibinde yer alan isimler, kısa sürede yıldızını parlattı. Bu oyunculardan bir tanesi de Dal Varesanovic olmuştu. Yaz transfer döneminde Bosna ekiplerinden Sarajevo’dan takıma katılan yıldız oyuncu ile üç yıllık sözleşme imzalandı. Genç futbolcunun takıma uyum sağlaması ise kısa sürdü ve kalitesini gözler önüne serdi. 22 yaşındaki on numara, çıktığı 26 maçta 9 gol ve 3 asistlik performansın altına imza atarak Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başardı.

Haberin Devamı

TEKLİF YETERSİZ BULUNDU

İtalya Serie A ekiplerinden Udinese, geçtiğimiz günlerde Karadeniz ekibinin kapısını çalarak 1 milyon Euro’luk bir teklif yapmıştı. Ancak YeşilMavililer, gelen bu teklifi beklentilerinin çok altında buldu. Atmacalar, yaşanan bu gelişmelerin üzerine genç oyuncunun bonservisini belirledi. Rizespor, genç on numara için en az 4 milyon Euro istiyor. Varesanovic için Udinese dışında Avrupa’nın önde gelen kulüpleri de devrede.

Çaykur Rizespor, Dal Varesanovic’ın bonservis bedelini belirledi

YORUM YAZ