MENÜ

Cardozo: Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum

Oscar Cardozo, Premier Lig ekiplerinin kendisiyle ilgilenmesine rağmen Benfica Yönetimi'ne bu mesajı gönderdi, “Beni uzun süredir istiyorlar. Benim gönlüm de Fenerbahçe'de oynamaktan yana” ifadelerini kullandı

Cardozo: Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum

Sarı-Lacivertli taraftarlar nefeslerini tuttu, Oscar Cardoza’dan gelecek mutlu haberi bekliyor. Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında bu transferi doğrulamış, “Benfica bizim dediğimiz rakama inerse imzayı atarız” demişti. Cardozo’nun menaceri Alvade’nin, “Premier Lig’den ciddi teklifler aldık” açıklaması ve İngiliz basınının Manchester City’nin Paraguaylı yıldızla ilgilendiği iddiası, taraftarları endişelendirdi. Ancak Oscar Cardozo’nun kulübüne gönderdiği mesaj, Sarı-Lacivertliler’in yüzünü güldürdü. Tecrübeli forvet oyuncusu, yönetimle yaptığı görüşmede, “Başka teklifler olabilir. Ancak ben Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum. Uzun süredir benimle ilgileniyorlar ve bana çok değer verdiklerini açık bir şekilde gösterdiler. Sizden ricam, onların yaptığı teklifi kabul etmeniz. Gönlüm Fenerbahçe’den yana” dedi.

Benfica’nın inadı kırıldı

Paraguaylı oyuncunun bu sözleri sonrası Portekiz ekibi, bonservis bedelinde indirime gitmeyi kabul etti. Benfica, Fenerbahçe’nin yaptığı son teklif olan 10 milyon Euro’ya (25 milyon TL) ‘evet’ demeye hazırlanıyor. İki kulüp arasındaki görüşmelerde son aşama olan ödeme planı üzerinde konuşmalara başlandı. Sarı-Lacivertliler, her an Cardozo bombasını patlatabilir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ