MENÜ

Çalımbay, "İyi bir galibiyet aldık"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Trabzonspor'a karşı zorlandıklarını, zaman zaman sıkıntılar yaşadıklarını ancak maçtan hiç kopmadıklarını ve iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Çalımbay, "İyi bir galibiyet aldık"

Çalımbay, 2-0 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligdeki konumları itibariyle Trabzonspor karşılaşmasını dönüm maçı olarak gördüklerini ve iyi şekilde bitirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Takım olarak maçın başından sonuna kadar mükemmel mücadele ettiklerini vurgulayan Çalımbay, girdikleri pozisyonları çok iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, "Tabii ki birkaç pozisyon verdik ama karşımızdaki takım, çok iyi futbolculardan kurulu. Zaman zaman zorlandık, sıkıntılarımız oldu ama hiçbir zaman maçtan kopmadık, iyi bir galibiyet aldık. Önemli olan bu galibiyeti devam ettirmek, iyi bir istikrar yakalamak" diye konuştu.

Borjan-Tolga tartışması
Sivasspor kalecisi Milan Borjan ise takım olarak çok iyi maç çıkardıklarını ve gol yemeden kazandıklarını söyledi.
Maçın bitiş düdüğünün ardından Trabzonspor yedek kalecisi Tolga Zengin ile sahada yaşadığı tartışmanın sorulması üzerine Borjan, "Maç sırasında ve maçtan sonra gelişen olaylar. Maçta olabilecek olaylardı" dedi.

Haberin Devamı

Bir gazetecinin maç sırasındaki bir pozisyonu hatırlatarak, "Dalga geçer gibi bir durum vardı, neler söyleyeceksin?" diye sorması üzerine Borjan, "Böyle bir şeyi telaffuz etmenizi istemiyorum. Ben sadece zamanı kullanmak istedim. Kimseyle dalga geçmek gibi bir durumum olamaz" şeklinde konuştu.

Bolivyalı oyuncu Ricardo Pedriel Suarez de çok iyi bir mücadele sergilediklerini ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.
Sivasspor’un ikinci golünü atan Aatif Chahechouhe ise bugün her yönden iyi bir mücadele sergilediklerini ve kazandıklarını vurgulayarak, attığı golü eşi, çocuğu ve Sivasspor camiasına armağan ettiğini belirtti.

Notlar
Maçın ardından Trabzonsporlu taraftarların olduğu tribünde gerginlik yaşandı. Bazı taraftarlar, koltukları sökerek, sahaya doğru fırlattı. Taraftarlar, güvenlik güçlerinin uyarısıyla sakinleştirildi.

Sivassporlu futbolcular, galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı. Sahada tur atan futbolcular, "Çiftetelli" oynayarak galibiyeti kutladı.

AA

YORUM YAZ