MENÜ

Raşit Barışıcı, Bursaspor başkanlığına adaylığını açıkladı

Raşit Barışıcı 18 Mayıs’ta gerçekleşecek başkanlık seçiminde Bursaspor başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Yoğun bir katılım ile 16 Nisan Salı günü Bursa’da gerçekleşen basın toplantısında yeni dönem ile ilgili projelerini duyurdu.

Raşit Barışıcı, Bursaspor başkanlığına adaylığını açıkladı

Yeşil beyazlı kulübe gönül vermis isimlerin başında gelen Raşit Barışcı, gerçekleşen basın toplantısında merak edilen tüm soruları yanıtladı. Bursa Altın Ceylan’da gerçekleşen basın toplantısına gerek camiadan gerekse basın mensuplarından büyük bir ilgi vardı.

Haberin Devamı

“Kulübümüzün değerlerine, tarihine ve taraftarımızın beklentilerine olan bağlılığımızı paylaşmak için buradayım”

Raşit BarışıcıBursaspor Kulübü'nün geleceği için önemli bir adım olan bu basın toplantısında, sizlerle bir araya gelmek ve Bursaspor Başkanlığına adaylığımı resmen açıklamak bizler için çok önemli. Kulübümüzün değerlerine, tarihine ve taraftarlarımızın beklentilerine olan bağlılığımı ve heyecanımı sizlerle paylaşmak için buradayım.”  sözleriyle toplantıyı başlattı.

“İlk adımımız transfer tahtasını açmak olacak!”

Gerçekleşen basın toplantısında Raşit Barışıcı “Biz 3. Lige misafiriz. Bizim hedefimiz takımımızı süper lige bir an önce çıkartmak olacak. Bunun için de ilk adımımız transfer tahtasını açmak. Aynı zamanda Bursaspor’a devamlı gelir kaynakları oluşturmak hedeflerimizin başında. Bursaspor bir marka ve bu markayı hep birlikte tekrar eski günlerine kavuşturmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan şüpheniz olmasın. “ açıklamalarıyla sözlerine devam etti.  

Haberin Devamı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insan insanlar vardır.” Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim. Önümüzdeki en büyük engel tahtanın açılması dahil her türlü çalışmamızı yapıyoruz. Tüm bunları yaparken Bursasporumuzun, Bursamızın, sponsorlarımızın ve bize destek olan kuruluşlarımızın tek bir kuruşunun boşa harcanmasına sebep olmadan bunları başaracağız.”

“Emin olunuz ki tüm Türkiye spor kamuoyu yeni bir yönetim modeliyle tanışacak. Bu model birliktelik, güven ve şeffaflık üzerine kurulacak. Öylesine projeler hazırladık ki uygulandığında Bursa kendimize de faydalı olacağız. Bu projelerin gerçekleşmesi sonucunda da kazanımlardan, kulübümüze düşecek paylardan da Bursasporumuz kısa zamanda eski günlerine kavuşacak. “

“Rahmetli babamın kurucusu olduğu 5 yıldızdan birinin bizlere miras kaldığı 1963 yılında kurulmuş olan kulübümüz yönetimimizin başarılı çalışmalarıyla hakettiği yere belli bir plan çerçevesinde gelecektir.”

Biz sadece elimizi değil yüreğimizi de taşın altına koyduk!

Haberin Devamı

“Biz sadece elimizi değil, yüreklerini bu işe koymuş arkadaşlar olarak bizler gibi yüreğini koyan basın mensupları, taraftar ve yüze genel kurulumuza hizmet aşkındayız.”

Salondaki davetliler özellikle başkanlığa adaylığını açıklamasının ardından ayağa kalkarak uzun süre alkışlarla Barışıcı’ya destek oldu. Raşit Barışıcı konuşmasından sonra da taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı ve tebrikleri kabul etti.

YORUM YAZ