MENÜ

Bursaspor, Kallström'ün peşinde

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarı için ara transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, İsveçli milli oyuncu Kim Kallström'u takibe aldı.

Bursaspor, Kallström'ün peşinde

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sözleşmesi devam etmesine rağmen takımdan ayrılan ve ülkesine giden Arjantinli Pablo Martin Batalla’nın yerine oyuncu arayışlarına başlayan ve ilk olarak Fenerbahçe’den Samuel Holmen’i gündemine alan Bursaspor Kulübü yöneticileri, sarı-lacivertli kulübün İsveçli oyuncuyu satmayacağını açıklamasının ardından çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Bursaspor, teknik direktör Christoph Daum’un talebi doğrultusunda 2012 yılında Fransa’nın Olympique Lyon takımından Rusya’nın Sportak Moskova ekibine transfer olan İsveç Milli Takımı’nın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Kallström ile ilgileniyor.

Yeşil-beyazlılar, menajeri aracılığıyla bu oyuncuya transfer teklifi götürdü. Kallström’ün, bu teklife sıcak baktığı öğrenildi.

Uzaktan attığı şutlarla bilinen ve İsveç Milli Takımı formasını 78 kez giyerek 13 gol kaydeden Kallström’un adı daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılmıştı.

AA

KİM KALLSTRÖM'ÜN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ