MENÜ

Bursaspor, İstanbul'a geldi

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçı için İstanbul'a gitti.

Bursaspor, İstanbul'a geldi

Yeşil beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Basser, Pinto, Serdar Aziz, Ferhat, Bekir ve Okan Deniz kadroda yer almadı. Teknik direktör Hikmet Karaman yolculuk öncesi basın mensuplarının röportaj talebine olumlu yanıt vermezken, “3 puanı alalım sonra konuşuruz” dedi.

RECEP BÖLÜKBAŞI: “BU MAÇI ALALIM GERİSİ KOLAY”

Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı yolculuk öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe maçını değerlendiren Bölükbaşı şöyle konuştu:

“Zor bir maç olacak. Onlar da kazanmak isteyecek. Avrupa kupalarında iyi bir avantaj yakaladılar. Eksikleri var. Bizim de eksiklerimiz var. Ama diğer futbolcularımıza da çok güveniyoruz. Avrupa kupalarından bahsediyorsak en az 1 puan almamız gerekiyor. Telafisi olmayan maçlara girdik. Tüm maçlarımız final olacak. Fenerbahçe maçından sonra Trabzonspor gelecek daha sonra Kasımpaşa maçı var. Bu yıl çok enteresan bir lig yaşıyoruz. Avantajlar kaybettik. Bir takım şanssızlıklar yaşadık. İnanıyorum ki Avrupa kupalarına katılacağız. İlk 2’yi zorluyoruz. Bu seriden alnımızın akıyla çıkarsak inşallah zirve neden olmasın. Arkadaşlarımızı uğurladık. Yarın hepimiz orada olacağız. Biletlerle ilgili de İstanbul’dan satış vardı Bursa’dan satışı sağladık. O konuda da Fenerbahçe yönetimine teşekkür ediyoruz. 1 saatte biletler tükendi. Taraftarımız orada olacak. İnşallah maçı kazanmak istiyoruz. Eski günlerdeki gibi meşalelerle karşılanmak istiyoruz. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Maça gelemeyecek taraftarlarımızın da ekranları başında dua etmesini istiyoruz. Bu maçı alalım gerisi kolay”

"FORSELL’İ KİRALADIK"

Bursaspor’da forma şansı bulamayan Petteri Forsell’i eski takımı IFK Mariehamn’a kiraladıklarını söyleyen Bölükbaşı, “Forsell genç futbolcu. İyi bir kadromuz var. Kupada da iddiamız bittiği için forma şansı bulamıyordu. Yedek olacak ya da tribünde bekleyecek. Oynaması gerekiyor. Tekrar eski takımına kiralık olarak gitti. Onu da orada izleyeceğiz ve değerlendireceğiz. Sonuçta bizim futbolcumuz” diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ