MENÜ

'Cezaya şaşırmadım'

FANATİK'e konuşan Adnan Öztürk, Terim'in TFF ile görüşmesine izin veren Aysal'ı sert şekilde eleştirdi, CAS'ın kararıyla ilgili olarak da federasyona ince mesajlar gönderdi.

'Cezaya şaşırmadım'

Bir dönem Ünal Aysal yönetiminde başkan yardımcılığı yapan ve yeni ekipte yer almayan Adnan Öztürk, FANATİK’e özel çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fatih Terim’in A Milli Takım’ı çalıştırmasıyla ilgili sorumuz karşısında, Aysal’a tepki gösteren Öztürk, “Daha 15 gün önce, ‘Türk futbolunu batırdınız, istifa ediniz, sizi tanımıyorum’ diye medya üzerinden net mesaj verdiğiniz şahıs, sizi arayacak ve hocanıza iş teklif etmek için sizden izin isteyecek. Siz de ‘Hay hay’ deyip cevap vereceksiniz! Diyeceğiniz çok basit, ‘Başkan haklısınız, Türk futbolunun hali ortada, sizin yaptıklarınız da ortada. Milli takıma hizmet görevimiz. Biz kulüp olarak Türk futboluna hizmet ediyoruz. Ama istifa da hizmettir. Siz de istifa ederek hizmet edebilirsiniz!’ Sonra da telefonu kapatacaksınız” ifadesini kullandı.

‘TFF’nin dilediği ceza oldu!’
CAS’ın Fenerbahçe’nin şike cezasını onamasıyla ilgili de görüş bildiren Öztürk, “TFF Başkanı, şike dosyasını halletsin diye seçildi. Tek vaat ve söylemi buydu. Hatta, ‘Gerekirse Türk takımları birkaç yıl Avrupa’ya gitmesin’ demişti. Dilediği de kısmen oldu! Dolayısıyla artık misyonu bitmiştir!” açıklamasını yaptı.

Serdar Dinçbaylı

Haberin Devamı
YORUM YAZ