MENÜ

Bu taraftar rekor kırar

Tromsö maçında tribünleri dolduran 60 bin Beşiktaşlı, 5'inci haftadaki Galatasaray mücadelesi öncesinde rekor sinyalleri verdi. Dev derbi için şimdiden organize olan Siyah-Beyazlılar, Olimpiyat Stadı'nı tıklım tıklım dolduracak.

Bu taraftar rekor kırar

Stat için sezon öncesinde Kasımpaşa’yla anlaşan yönetime, taraftarlar mesaj göndermiş ve “Olimpiyat Stadı’nda oynamak istiyoruz. Biz her şartta o stadı doldururuz” demişti. Siyah-Beyazlılar dediğini yaptı. Trabzonspor karşılaşmasında 50 bin kişiyle tribünlerde yer alan taraftarlar, Tromsö karşısında ise kulübün taraftar rekorunu kırdı. 60 bin 757 biletli seyircinin geldiği mücadelenin ardından hem futbolcular, hem de teknik direktör Bilic, şaşkınlığını gizleyemedi ve “Bu kadarını biz bile beklemiyorduk” dedi. Avrupa mücadelesinin ardından Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlığını yapan taraftarlar, şimdiki hedefi 70 bin olarak belirledi. Sosyal medyada örgütlenmeye başlayan Kara Kartallar, Galatasaray mücadelesinde ise Olimpiyat Stadı’nı hınca hınç doldurmayı planlıyor.

Yönetim memnun

Taraftarların iç saha maçlarına gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle bilet fiyatlarını düşüren yönetim, durumdan memnun. Sezon öncesinde Kasımpaşa yönetimiyle anlaşmaya varan yönetim, Galatasaray maçını seyircisiz oynamamak için Gaziantepspor karşılaşmasını da Olimpiyat Stadı’nda oynamaya karar verdi. Hafta sonunda oynanacak olan mücadelede, hükümet aleyhine atılacak tezahüratlar ve çıkabilecek olaylar, saha kapama cezası verilmesine neden olabilirdi. Gaziantepspor karşılaşması da bu nedenle Kasımpaşa’da oynanmayacak. Yönetim, derbinin ardından stat konusunu tekrar masaya yatırıp, sezona Olimpiyat Stadı’nda devam edip etmeme konusunda karar alacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ