MENÜ

Boluspor, milli arayı dört gözle bekliyor

Boluspor Yardımcı Antrenörü Fatih Uygun, 2-0 kaybettikleri Göztepe maçının ardından konuştu, "İkinci yarı tam maça ortak olduk dediğimiz anda kaçırdığımız penaltı, ondan sonra oyundan maalesef psikolojik olarak düştük ve toparlayamadık. Üzgünüz. Bu milli arada umarım bir an önce toparlanırız” ifadelerini kullandı.

Boluspor, milli arayı dört gözle bekliyor

Boluspor Yardımcı Antrenörü Fatih Uygun, 2-0 kaybettikleri Göztepe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

Mağlubiyet sonrasında takımın milli arada toparlanacağını dile getiren Uygun, “Maçın zor geçtiğini biliyorduk. Rakibimiz iki seneden bu yana bir oyun modeli üzerinde oynuyordu çünkü. Savunma organizasyonundan iyi olan bir takımdı. Buna rağmen biz onların savunma dengesini bozup bir şekilde onları özellikle topu yere indirerek hatalarından faydalanmak istedik. Ama ilk yarı bunu yapamadık. İkinci yarı tam maça ortak olduk dediğimiz anda kaçırdığımız penaltı, ondan sonra oyundan maalesef psikolojik olarak düştük ve toparlayamadık. Üzgünüz. Bu milli arada umarım bir an önce toparlanırız” ifadelerini kullandı.

“Her şey bir plan çerçevesi içerisinde”

Kaçırılan penaltı hakkında konuşan Uygun, “Sürekli zaten çalışılıyor ama özellikle bir penaltı çalışması, ‘penaltı şu atacak, bu atacak’ penaltıları atacak oyuncularımız da belli. Serbest vuruşu atacak oyuncularımız belli. Her şey bir plan çerçevesi içerisinde. Bugün kaçırdılar. Yarın atarlar. Onlar bizim oyuncularımız. Evet maalesef pahalıya mal oluyor. Ama bir şekilde önümüzdeki penaltı da olsa pozisyon da olsa bunları gole çevireceğimizi düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

YORUM YAZ