MENÜ

B planı hazır

Beşiktaş Nene'yi ciddi şekilde istiyor. Ancak Brezilyalı yıldızın alternatifleri de hazır. Olympiakos'tan Rafik Djebboir ile John Utaka'yla gerçekleştirilen ilk görüşmeler olumlu geçti

B planı hazır

Paris Saint Germain’in Brezilyalı futbolcusu Nene için tüm imkanlarını seferber eden Beşiktaş, golcü transferinde yaşanabilecek aksilikleri de gözönünde bulunduruyor. Sambacı’nın Katar’dan gelen teklifi kabul etmesi halinde, Siyah-Beyazlılar rotayı John Utaka ya da Rafik Djebboir’e çevirecek.

Sözleşmeleri bitiyor

Menacerler tarafından önerilen Utaka’nın tarzı Nene’yi anımsatıyor. Aynı zamanda kanatlarda da görev yapabilen Utaka, Montpellier forması giyiyor. Daha önce Premier Lig’de Portsmouth forması giyen Nijeryalı futbolcu, bu sezon forma giydiği 14 maçta rakip fileleri 3 kez havalandırdı. İkinci alternatif ise Olympiakos’un golcüsü Djebboir. Tam bir son vuruş ustası olan Djebboir bu sezon 11 maçta 12 gol attı. Menacerlerin, Cezayirli yıldız için 1 milyon 500 bin Euro’luk bir maliyet çıkardığı, son sözün teknik direktör Samet Aybaba’da olduğu belirtildi. Djebboir’in de tıpkı Utaka gibi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ