MENÜ

Karar kulübe ulaştı

UEFA Disiplin Kurulu'nun kararı Beşiktaş Kulübü'ne ulaştı!

Karar kulübe ulaştı

Haberin Devamı

UEFA Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a UEFA Avrupa Ligi müsabakalarından 1 yıl men cezası verdi. Kurul; Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu'nun dosyasını tekrar müfettişe gönderdi. Müfettiş Palacios'tan yeni bir ek rapor hazırlanması istendi ve verilecek kararın son rapordan sonra karara bağlanacağı belirtildi.

Tayfur Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli "Üç sayfa rapor geldi, iki satır karar var. Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı için ek rapor istendiği belirtildi. Bunu çok olumlu karşılamıyoruz. Müvekkillerimizin aklanmasını bekliyorduk." dedi.

Kulüp de resmen açıkladı

Beşiktaş Kulübü, UEFA Disiplin Kurulu tarafından verilen 1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını açıkladı. Beşiktaş Kulübü'nden Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama şöyle; "UEFA Disiplin Kurulu'nun 25.06.2013 tarihinde açıkladığı kararına göre; Beşiktaş Profesyonel Futbol Takımı, 2013-2014 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ne katılamayacaktır. UEFA 54. Maddesi uyarınca bu karara itiraz yolu açıktır. Şirketimiz UEFA disiplin kurulunun bu kararına, 3 gün içerisinde itiraz etme hakkına sahip olup, bu hakkını kullanacaktır."

YORUM YAZ