MENÜ

Vincent Aboubakar: Lider değilim, takımın bir parçasıyım

Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Vincent Aboubakar, 2-1 kazandıkları Neftçi Bakü maçının ardından konuştu, çok istekli oynadıklarını ve turu geçmeyi hak ettiklerini belirtti. Kamerunlu forvet, ayrıca Beşiktaş’ı daha yukarıya taşımak ve daha iyi skor almak için takımın bir parçası olduğunu vurguladı.

Vincent Aboubakar: Lider değilim, takımın bir parçasıyım

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Neftçi Bakü'yü 2-1 mağlup ederek adını Play-Off'a yazdıran Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. Takımının ilk golünü atan Kamerunlu forvet, geriden gelip takım ruhunu ortaya koyduklarını vurguladı. Takım arkadaşlarını tebrik eden yıldız isim, mutlu olduklarını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Geriden geldik ve çok iyi bir takım ruhu gösterdik'

"Öncelikle takım arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Geriden geldik ve çok iyi bir takım ruhu gösterdik. İlk yarıyı 1-0 geride tamamladık. İkinci yarı karakter sergiledik ve çok istekli oynadık. Maçı kazanmayı bildik. Önümüzdeki maçlar için bu iyi bir örnek oldu. Oyunu bırakmamamız gerektiğini ve savaşan bir takım olmamız gerektiğini bugün gösterdik. Mutluyuz."

Ben lider değilim, takımın bir parçasıyım'

"Ben lider değilim. Takım arkadaşlarıma, genç oyunculara elimden gelen yardımı gösteren bir oyuncuyum. Gelişmek için ve Beşiktaş’ı daha yukarıya taşımak için, daha iyi skor almak için takımın bir parçasıyım."

'Ghezzal eski haline dönecek ve bizim ile beraber olacak'

Haberin Devamı

Aboubakar, oğlu ve kayınvalidesi trafik kazası geçiren Ghezzal'ın yanında olduklarının altını çizdi, "Rachid Ghezzal çok önemli bir oyuncu. Hayatta herkes zor anlar yaşıyor ve bu zor anları yaşayanların yanında insanların olması lazım. Biz de takım arkadaşları olarak onun her zaman yanındayız. İnanıyorum ki Rachid Ghezzal eski haline dönecek ve bizim ile beraber olacak." diyerek sözlerini noktaladı.

Vincent Aboubakar: Lider değilim, takımın bir parçasıyım

YORUM YAZ