SON DAKİKA! Süper Lig devinden teknik direktör hamlesi: Başkan bizzat Thomas Tuchel ile görüştü

2023/2024 sezonunu sona ermek üzere... Takımlar ligi en iyi şekilde tamamlamak isterken bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta teknik adam değişiklikleri yaşanacak. Süper Lig devinin başkanının Bayern Münih'ten ayrılma kararı alan Thomas Tuchel ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Süper Lig devinden teknik direktör hamlesi: Başkan bizzat Thomas Tuchel ile görüştü

Trendyol Süper Lig'de sezonun tamamlanmasına iki hafta kala takımlar bir yandan sezonu en iyi şekilde tamamlamak isterken bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Özellikle Süper Lig devleri gelecek sezon için iddialı bir takım kurmak için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'TA TEKNİK ADAM ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Fenerbahçe'de Mayıs ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylardan Aziz Yıldırım, seçilmesi halinde Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu göreve getireceğini açıklamıştı.

Mevcut başkan ve bir diğer aday olan Ali Koç'tan ise henüz bir açıklama gelmedi. Sarı - lacivertliler sezon sonunda Teknik Direktör İsmail Kartal ile kesin olarak yola devam etmeyecek.

BEŞİKTAŞ'TA ADAYLAR AZALIYOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat yurt dışında yeni teknik adam arayışları için bir dizi temaslarda bulundu. Bu isimlerden biri de Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Nuri Şahin'di. Genç teknik adamın adı son günlerde Feyenoord ile anılmaya başlandı. Arne Slot'un Liverpool'un başına geçecek olmasıyla Rotterdam ekibinde bir teknik adam boşluğu ortaya çıkacak. Bu koltuk için en önemli aday ise Nuri Şahin.

Haberin Devamı

Şenol Güneş de adaylar arasında yer alıyordu. Deneyimli teknik adamın Güney Kore Futbol Federasyonu ile görüşme yaptığı ve Uzakdoğu ekibinin başına geçebileceği belirtiliyor. En güçlü aday olarak ise Sergen Yalçın gösteriliyor. Sezon sonunda Antalyaspor ile yollarını ayıracak olan başarılı çalıştırıcı, siyah-beyazlıların başına geçebilecek isimler arasında favori.

SON DAKİKA Süper Lig devinden teknik direktör hamlesi: Başkan bizzat Thomas Tuchel ile görüştü

HASAN ARAT'TAN SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Yeni sezon için teknik direktör arayışını sürdüren Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, sezon sonu Bayern Münih’ten ayrılacağını açıklayan Thomas Tuchel ile Almanya’da bir araya geldiği öğrenildi.

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre; Arat ve Tuchel’in, ortak bir dostları aracılığı ile gerçekleşen görüşmede Beşiktaş ve dünya futbolu üzerine sohbet ettikleri öğrenildi.

SÜPER LİG DEVİNE ÖNERİLDİ

Bu arada Bayern Münih yönetiminin gelecek sezon da göreve devam etmesini istediği Tuchel, şubat ayında aldığı ayrılık kararından vazgeçmeyeceğini söyledi. Alman teknik adamın gelecek sezon Manchester United'ın başına geçme ihtimali bulunuyor.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan transfer açıklaması: Kampa gitmeden çalışmalarımız bitecek

SON DAKİKA Süper Lig devinden teknik direktör hamlesi: Başkan bizzat Thomas Tuchel ile görüştü

YORUM YAZ