MENÜ

Son dakika haberi: Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly İstanbul'a geldi

Son dakika transfer haberi... Beşiktaş, Avrupa listesi için son günde nefes nefese geçen bir transfer operasyonuna imza attı. Kara Kartal, Manchester United’ın Fildişi Sahilli stoperi Eric Bailly’yi bedelsiz olarak kadrosuna kattı ve lisansını çıkarıp Konferans Ligi kadrosuna dahil ettiği 29 yaşındaki oyuncuyu İstanbul'a getirdi.

Son dakika haberi: Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly İstanbul'a geldi

Kara Kartal, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’da forma giyen savunma oyuncusu Eric Bailly’i kadrosuna kattı. UEFA Konferans Ligi listesine yeni stoperini yetiştirebilmek için büyük mesai harcayan ve başta David Luiz olmak üzere birçok isimle temas halinde bulunan yönetim, son olarak Bailly’de karar kıldı. İngiliz ekibiyle sözleşmesini fesheden 29 yaşındaki futbolcuyla 1 artı 2 yıllık anlaşma yapıldı.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Beşiktaşın yeni transferi Eric Bailly İstanbula geldi

Manchester United, Eric Bailly için 2016 yılında Villareal’e 38 milyon Euro ödemişti.

2.5 MİLYON EURO KAZANACAK

1,87’lik sağ stoper, Kara Kartal’dan senelik 2.5 milyon Euro garanti ücret artı bonus kazanacak. Avrupa listesine önceki gece son dakikalarda yetiştirilen Bailly, Kartal’ın Konferans Ligi kadrosunda yer aldı.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

Siyah-Beyazlı kulüpten bu transferle ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Beşiktaş’a hoş geldin Eric Bailly. Kulübümüz, Fildişili defans oyuncusu Eric Bailly’nin nihai transferi hususunda Manchester United ile anlaşmaya varmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Eric Bailly’e şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Son dakika haberi: Beşiktaşın yeni transferi Eric Bailly İstanbula geldi

49 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

Daha önce Espanyol, Villarreal, Manchester United ve Marsilya’da oynayan 29 yaşındaki defans oyuncusu 49 kez de ülkesi Fildişi Sahili formasını giyip 2 gol kaydetti.

İSTANBUL'A GELDİ

Kara Kartal'ın transferini açıkladığı Eric Bailly, İstanbul'a geldi. Manchester'dan kalkan uçakla İstanbul Havalimanı'na gelen 29 yaşındaki Fildişi Sahilli savunmacı, kendisini bekleyen araca binerek alandan ayrıldı.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Beşiktaşın yeni transferi Eric Bailly İstanbula geldi

YORUM YAZ